2777
2789
عنوان

حلقه کمر

149 بازدید | 11 پست

کسی ازین حلقه های کمر واسه لاغری استفاده کرده؟ میگن کبود میکنه راسته؟

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

آره عزیزم هفته اول کبود میشه بعدش بدنت عادت میکنه و درد هم نداری

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹

من از این حلقه های جادویی تن زیپ دارم خیلی خوبه واقعا مخصوصا واسه پهلوها

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم هفته اول کبود میشه بعدش بدنت عادت میکنه و درد هم نداری

قیمتش چنده؟ 

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
من از این حلقه های جادویی تن زیپ دارم خیلی خوبه واقعا مخصوصا واسه پهلوها

روزی چقد باید بزنیم؟؟

Rozi az yek rob shoro kon badan mitoni 3 ta ye rob bezani khili laghar mikone

مرسی گلم😘😘