2777
2789

من دارم به درد بخوره البته اگه اهل قهوه باشین وگرنه خاک میخوره

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بچه ها رو گاز چه جوری یه قهوه خوشمزه درست میکنید؟؟؟ میشه یاد بدید لطفااا؟؟؟؟

من همیشه از این نسکافه بسته ایا  استفاده کردم دوست دارم قهوه دم کنم ولی بلد نیستم😲😲

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
بچه ها رو گاز چه جوری یه قهوه خوشمزه درست میکنید؟؟؟ میشه یاد بدید لطفااا؟؟؟؟ من همیشه از این نسکافه ...

قهوه چی؟ نسکافه که خب درست کردنی نیست. چون آمادس. برای فرانسه و قهوه های کف دار یا خامه ای از موکاپاد استفاده کن. درست کردنش ساده است. چون وقتی آبش بیاد بالا خودش خبرت می کنه با قل قل کردن. اگرم قهوه غلیظ دوست داری از این قهوه جوش ها بگیر (مثل شیر جوش می مونه) توش قهوه ترک دم کن. 

ما روزی سه چهار بار روشن می کنیم و استفاده می کنیم.

عزیزم برای من وقتی قهوه ریخته میشه توی قوریش بعدش تو مخزنی که پودقهوه رو ریختم هنوز پودر مونده طبیعیه بنظرت باید اینجور باشه؟؟

عزیزم برای من وقتی قهوه ریخته میشه توی قوریش بعدش تو مخزنی که پودقهوه رو ریختم هنوز پودر مونده طبیعی ...

آره عزیزم قهوه همیشه تو فیــــ لتر می مونه.. حل نمیشه که.. مثل چایی. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
قهوه چی؟ نسکافه که خب درست کردنی نیست. چون آمادس. برای فرانسه و قهوه های کف دار یا خامه ای از موکاپا ...

اوکی، مرسی عزیزم😘

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........