اینطوریم آخه دلم برای کسی نمیسوزه بی تفاوت شدم به مردم «خانوادم و حیوانات برام مهم هستن»میخوام بگم سنگدلم اما دلم فقط فقط برای حیوانات میسوزه یعنی میمیرم براشون اگه جلوم زخمی بشن یا خدا نکرده بلای سرشون بیادچرا واقعا اینطوریم😐😐😐
ب مامانم میگم شاید من زندگی قبلیم یه حیوونی بودمااا
-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من من شک دارم زندگی یه بار فقط باشه ممکن هر انسانی روحش ت جسم دیگی حتی حیوان بوده باشه
شک نداشته باش چون خدایی که بالا سرمونه گفته فقط ی باره
-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍
اونجا که خدا در کتب آسمانی میفرماید التماس میکنند آنها را دوباره به دنیا برگردانیم
می گویند اگر برگردیم راه درست را پیشه مینماییم و رستگار می شویم
اما هرگز! بازگشتی در کار نخواهد بود و همانا اگر برگردند رسم گذشته را پیشه سازند