2777
2789
عنوان

انگار وسط جنگیم

171 بازدید | 17 پست

یچیزا میندازن تمام شیشه های خونمون میلرزه 

میگم هر لحظه ممکنه بریزه رو سرمون 

میخوام برم تا سر کوچه چیزی بخرم میترسم

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محله ی ما امن و امانه 

کاش برن بیابون این کارا کنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
محله ی ما امن و امانه کاش برن بیابون این کارا کنن

محله ی ما جوون جاهل زیاد داره

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

واقعا نمیدونم جذابیت این دیوونه بازیا چیه 

پارسال رفتم بیرون یه پسره وحشی یه ترقه انداخت جلوم ، البته ترقه که چه عرض کنم انگاری بمب بود از ترس نزدیک بود سکته کنم دیوونه ان مردم با این مسخره بازیاشون 

میرن میلیون میلیون پول میدن واسه این بمب و ترقه ها بعد میگن وای نداریم وای بی پولیم

مگه تو ایران زندگی نمیکنین ؟؟ جشن چهارشنبه سوری همیشه ترقه بازی میکنن مردم و کارهای واجب و ضروری تونو برای روزهای قبل بزارین و بعدم منم خیلی از تررقه و اینا میترسم از بچگیم اما چیکار دارم به مردم یکی دو روزه دیگه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

مگه تو ایران زندگی نمیکنین ؟؟ جشن چهارشنبه سوری همیشه ترقه بازی میکنن مردم و کارهای واجب و ضروری تون ...

بعضیا کارای خطرناک میکنن 

بعدم خدایی جای اینکارا داخل شهر و منطقه مسکونی نیست 

تذکرم بدی فوش میدن

سال پیش میخواستن به دیوارمون از این نارنجک ها بزنن داداشم رفت گوششون و پیچوند گفت برید خیابون بزنید چرا به دیوار مردم میزنید

رفتند پشت سرشونم نگاه نکردند🤣