2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

65 بازدید | 6 پست

اینکه بدون حامی باشی بدون پدر باشی خیلی سخته اونم تو این مملکت ... با یه مادر مریض که نیاز به مراقبت داره و آلزایمر داره دیگه دارم کم میارم تو زندگیم خسته شدم چرا خدا منو نکشت قبلن خسته شدم از بس این در اون در دنبال خونه گشتم پیش املاکی ها واقعا کم میارم تو زندگی خیلی فشار رومونه من خواهر برادرم دعا کنین فرجی بشه برامون التماس دعا 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

خدا الهی مراد دلت رو بده ..منم دلم گرفته از دست شوهرم

هعی چی بگم ایشالا حل میشه این روزام میگذره اما خیلی سخت میگذره خیلی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره واقعا سخته خیلی سخته تو این دوره و زمونه . اما خب معلومه که تو ماشاالله با غیرتی و کم نمیاری دختر . امیدتو از دست نده اصلا انشاالله خدا هم خودش صبرتو  وتلاشتو و توکل تو میبینه و جواب میده 👌 نگران نباش .  روح بابا هم شاد  . خدا مامان رو سالم و سلامت حفظ کنه .  اکه حرفی دردودلی  بود خوشحال میشم منو آدم امن بدونی و بگی و منم همینطور 

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

اره واقعا سخته خیلی سخته تو این دوره و زمونه . اما خب معلومه که تو ماشاالله با غیرتی و کم نمیاری دخت ...

مرسی . حرفام زیاده اما ترجیح میدم دردمو به کسی بگم که حلش کنه و درمون تمام دردام هم خداست 

مرسی . حرفام زیاده اما ترجیح میدم دردمو به کسی بگم که حلش کنه و درمون تمام دردام هم خداست

زنده باشی تو . اون که آره بهترین کارو میکنی ولی خیلی خوبه آدم یه شخص امنی تو زندگیش داشته باشه که واقعا  خیالشون از هر بایتی از هم راحت باشه  . خودت چخبرا خوبی چیکاارا می‌کنی 

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

زنده باشی تو . اون که آره بهترین کارو میکنی ولی خیلی خوبه آدم یه شخص امنی تو زندگیش داشته باشه که وا ...

خبر هیچ