2821
2789
عنوان

عید1404

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 36 پست
همین مونده بشینیم واسه بدبختی بقیه عزا بگیریم 😐😐😐 نه که واسه اونا مهمه آخه

نه میگم کلا دنیا به هم ریخته غمگین شده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین مونده بشینیم واسه بدبختی بقیه عزا بگیریم 😐😐😐 نه که واسه اونا مهمه آخه

واقعا 

انگار بدبختی ما واسه اونا مهمه

دلار صد تومنم کم بدبختی نیست

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

ما که خیلی صبر کردیم این نیز بگذرد، ولی خب نگذشت

با وجود اینکه منم هر سال فقط دارم پسرفت میکنم اما مطمئنم روزای خوب خیلی نزدیکن بهم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

اره عزیزم درست میگی واقعاولی خیلیا از این موضوعا کره میگیرن وگرنه عید واسه (ایرانیا) خیلی مهمه

اره

نباید فراموش بشه

نوروز تو آیین ایرانیا خیلی مهمه❤️‍🩹

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

با وجود اینکه منم هر سال فقط دارم پسرفت میکنم اما مطمئنم روزای خوب خیلی نزدیکن بهم

انشالله ❤️‍🩹

من کنکوریم به خاطر همین حس و حالش نیست شما دیگه چرا

کاش منم برمیگشتم به اون سن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من کنکوریم به خاطر همین حس و حالش نیست شما دیگه چرا

واسه همه همینه جیگر

پس چطور کریسمس اینجوری نبودید

والا من اونم همینطوری بودم

تازه نوروز واسم مهم تره

چون منم ایرانیم ✨

ببخشید خانما یه سوال دارم الان واردقمردرعقرب شدیم میگن دیگه خوب نیست سفره ی هفت سین بچینیم اگربچینیم امکان داره سال خوبی برامون نباشه درسته واقعا نمیدونم بایدچکارکنیم دخترم میگه نچینیم پسرم میگه باید سفره ی عیدوبچینیم

ببخشید خانما یه سوال دارم الان واردقمردرعقرب شدیم میگن دیگه خوب نیست سفره ی هفت سین بچینیم اگربچینیم ...

چیزی راجبش نشنیدم

2790
2823
2791
2779
2792