2821
2789
عنوان

عید1404

467 بازدید | 36 پست

نمیدونم چرا اینطوریه

اصلا مثل عید نیست

هم ناراحتم که چرا یه همچین آیین مهمی داره اینطوری میشه

هم اینکه هیچ کاری نکردم

موهام داغونه، نتونستم کراتین کنم، لباسمم مامانم اومد بدوزه خوب نشد، کتونی هم نخریدم... 

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یه جفت جوراب خریدم 

مجردم پول ندارم بخرم از کسی هم روم نیست بگیرم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

احساس میکنم سال 98/99هستیم

هیچ چیز دیگه اون حس قبلیو نداره

کرونا یه بلایی سر هممون اورد🤡❤️‍🩹

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

همه ی دنیا غمگین پر از جنگ و قحطی و بچه های کشته شده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چرا ؟؟ خب معلومه چون گرونههههههههههههههههههه😒😒😒😒😒😒

نه پول داشتم

وقت و اجازه و حوصلشو نداشتم... 

اره حس و حال و ذوق عید نیس اصلا:|

خیلی بده

نباید اینجوری باشه

من یه جفت جوراب خریدم مجردم پول ندارم بخرم از کسی هم روم نیست بگیرم

پولش به کنار

ذوق و شوقم دیگه نیست.. 

تو تاپیکای دیگه گفتم اینجا ام میگم

نوروز از گذشته های من رسیده و اونو با تموم جونم جشن میگیرم فارغ از تمام اتفاقایی که تو جهان میفته واسم ذره ای اهمیت نداره 

گرونیم واقعا هس خودمم از صب دپ بودم وقتی وضعو دیدم ولی اینو خراب نکنید خواهشا

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

روزای خوب هم میاد.مطمئن باشفقط باید صبر کنی

ما که خیلی صبر کردیم این نیز بگذرد، ولی خب نگذشت

ما امسال خونه تکونی نکزدیم خرید نکردیم لباسم نخریدیم‌ هیچچ

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

تو تاپیکای دیگه گفتم اینجا ام میگمنوروز از گذشته های من رسیده و اونو با تموم جونم جشن میگیرم فارغ از ...

منم همینو میگم

آیین مهمیه، اصن حسش نیست 

ما امسال خونه تکونی نکزدیم خرید نکردیم لباسم نخریدیم‌ هیچچ

اصن دیگه اینکارا مثل قبل مهم نیست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز