2777
2789
عنوان

اومدیم تفریح شوهرم کوفتمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 66 پست
اصلا آدم نمیدونه چی بگه.من تا دیروز روزه بودم امروز بخاطر عذرشرعی نگرفتم

دوست خوبم من نمیگم چرا روزه نگرفتی که

میگم توی ماه رمضون بیرون خونه جای کباب کردن نیست حرمت باید نگه داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه انجام میدم امروزم اگه از قبل میگفت همون کارو میکردم من نمیدونستم ک

شما باید قلق همسرتو بلد باشی اون نباید بگ خودت باید بلد باشی

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

عزیزم منم اصلااااا برام مهم نیست وقتی روزه‌ام کسی جلوم بخوره.بحث حرمت ماه رمضونه. من با دوستمون مواف ...

چ ربطی داره کلا دوساعت مونده ب افطار.اول همسرم کوفتم کرد الانم شما

دوست عزیز باید حرمت ماه رمضون رو نگه داشت حرمت ادمایی که روزه ان

آدمایی که روزه ان؟خودمم روزه م الان چه اتفاقی برای من میفته؟ آنقدر بنده شکم و سست عنصر هستین؟؟موضوع تاپیک دعوای زن و شوهر بود چرا عادت دارین همه جا رو به گند بکشین با بحثهای بیجا؟ اونکه ساعت ده صبح تاپیک میزنه واسه افطار و شام چی بپزیم یا چی دارین و انواع و اقسام خوراکی های لذیذ رو عنوان میکنن چی؟ انقدر طالبانی فکر نکنین 

اثر ظلم محال است به ظالم نرسد...✌️🔥

من روزه نمیگیرم ولی احساس میکنم کاری که تو ماه رمضون بیرون از خونه کردی همه اش شده انرژی منفی و به خ ...

خدا پدر و مادر آدم منطقی رو بیامرزه...

بحث احترام به دستور خداست... (نه حتی احترام به روزه‌داران...)

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

وقتی واس مردت چای میریزی ختی اگه ب اشتباه تو لیوان یه بار مصرفم باشه،اون اگه مرد باشه ب روت نمیاره یا با مهربونی میگه،وقتی یهو بهت بتوپه دلت میشکنه چون با نیت خوب چای ریختی حتی اگه تو اشتباه کردی دلت مچاله میشه.خوب میفهمم این حالو خیلی اینجوری چشام پر اشک شده بابت کاری ک امدی نبود...

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

عزیزممم من از اول روزه بودم الان پریودم.تورو خدا چرا هرچیزیو باهم قاطی میکنید.ای خدااا

دورت بگردم. تو که اهل روزه هستی که به طریق اولی نباید چنین کاری بکنی و در ملا عام کباب کنی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آدمایی که روزه ان؟خودمم روزه م الان چه اتفاقی برای من میفته؟ آنقدر بنده شکم و سست عنصر هستین؟؟موضوع ...

شما اول مشکلتو با خودت حل کن بعد بیا خب؟ 

مگه ما کلی حدیث و روایت نداریم که نباید در ملا عام تو ماه رمضون چیزی خورد؟  نعوذبالله پیامبر و امام ها کمتر از شما میفهمیدن؟ 

بعدم افرین به شما که اتفاقی برات نمیوفته یه سری از مردم سست عنصرن..... 

پس چطور سلیقش متوجه میشید

چند بار که با خانواده همسرت بری بیرون عادت ها دستت نیاد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)