2777
2789
عنوان

توروخدا کمکککک

80 بازدید | 13 پست

خسته شدم.همش تو خونه تنهام شوهرم مکانیکه صبح زود می‌ره ۳میاد ناهار میخوره ۳ونیم می‌ره تا ۱۰شب میاد شام میخوره می‌خوابه هیچ تفریحی نداریم باهم وقت نمیگذرونیم من یک ساله عروسی کردم بخدا خسته شدم هر چی درکش میکنم در رو تر میشه هی بهش میگم بابا منم آدمم نیاز به توجه دارم میگه همینه که هست بدهی داریم‌.شایدم حق با اونه ولی من واقعا تنهام هیچ سرگرمی ندارم.نیاید بگید برو سر کار و برو کلاس همرو تجربه کردم.خسنه شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم بلاخره زندگی همینه دیگه یجوری باید کنار بیای 

اونم البته مقصره باید برای توام وقت بذاره یه موقعیکه حوصله داره بشینین یه برنامه ریزی بکنین یه روزایی باهم برین بگردین قدم بزنین یکم حال و هوات عوض بشه 

ولی سعی کن یه کاری پیداکنی تو خونه انجام بدی سرت گرم بشه من الان حدود یک ساله تو خونه دارم سنگ دوزی میکنم رو لباس خیلی کار شیرینیه اگه علاقه داشته باشی خوبه درآمدشم بدک نیست خرج خودت درمیاد 

همیشه یجور رفتار می‌کنه انگار من مقصرم

باید سیاست ب خرج بدی جوری بهش محبت... کنی ک بند بشه خونه

مردا از دخترای ک مثل مامان گیر میدن غر میزنن بدشون میاد  

مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا 🍀🙂

ببین عزیزم بلاخره زندگی همینه دیگه یجوری باید کنار بیای اونم البته مقصره باید برای توام وقت بذاره یه ...

خب من تو شهرستانم نمی‌دونم چجوری باید کار تو خونه انجام بدم

خب من تو شهرستانم نمی‌دونم چجوری باید کار تو خونه انجام بدم

همین سنگ دوزی به شهرستان و تهران بودن نیست که بلاخره تو شهر شماهم لباس مجلسی تولید میشه دیگه توی تولیدی ها هست اگر دوست باشی بری بپرسی پیدا میشه حتی تو دیوارهم هست سرچ کن سنگ دوزی یا منجوق دوزی میاد نگاه کن بیین خوشت میاد 

من بخاطر سرگرمی یجورایی تفریحی دارم میزنم ماهی حدود 4 تومن درمیاد ولی دوستم به عنوان یه کار داره روش حساب میکنه میزنه ماهی ۶ تا ۷ تومن براش میمونه 

همین سنگ دوزی به شهرستان و تهران بودن نیست که بلاخره تو شهر شماهم لباس مجلسی تولید میشه دیگه توی تول ...

بعد از هرجاییکه بخوای کار بگیری همون جام بهت یاد میدن چجوری بدوزی آموزشش هم رایگانه