2777
2789
عنوان

ترک سیگار

106 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

وقت بخیر 

با اقا پسری اشنا شدم که پسر خوبیه به نظر میاد خیلی دوسم داره مهندسه دانشجو دکترا کارمنده یکی از معادنه شرایط مالیش خوبه اختلاف سنیمون حدود سه ساله 

ولی متاسفانه سیگار میکشه فک کنم اسمش وینستون بود میگه حدود سه ماهه استفاده میکنه میگه یه هفته دو سه نخ میکشم یه هفته هفت هشتا بعضی هفته ها هم هیچی 

منم خیلی این مورد واسه خودم و خانوادم مهمه 

چه کار کنم بتونه ترک کنه هر چند خودش میگه معتاد نیستم از طرفیم میگه یهو نمیتونم قطعش کنم قول داده کم کم بذاره کنار 

اصلا این جوری شدنیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شدنیه باید کمش کنه چون مخ مخا داره

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

بهش پیشنهاد بده سیگار لایت استفاده کنه. هم ظریف تره هم بویی نداره اینجوری دیگه کمکم میشه گذاشتش کنتر

سیگار لایت یعنی مارک خاصیه؟

اینی که الان استفاده میکنه فک کنم وینستون بود اسمش سنگینه این؟

هر روز نمیکشه خب کنار گذاشتنش راحت‌تره

ولی این که گفته یهو نمیتونم بذارم کنار به نظرم بهونه‌اش بوده

چطور میتونه یه هفته هیچی نکشه پس یعنی وابسته نیست یهو کنار گذاشتن هم نباید اونقدرا اذیتش کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سیگار لایت یعنی مارک خاصیه؟اینی که الان استفاده میکنه فک کنم وینستون بود اسمش سنگینه این؟

نه نازک ترن هر مدلی داره لایت داره. نیکتونبن و قطران کمتری هم دارن

بوهم دیگه ندارن که بگی طرف سیگاریه.

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
هر روز نمیکشه خب کنار گذاشتنش راحت‌ترهولی این که گفته یهو نمیتونم بذارم کنار به نظرم بهونه‌اش بودهچط ...

نمیدونم به من که این جوری میگه 

میترسم چون میدونه مخالفم بهم راستشو نگه 

از طرفی میترسم بهش فشار بیارم بدتر شه

نمیدونم به من که این جوری میگه میترسم چون میدونه مخالفم بهم راستشو نگه از طرفی میترسم بهش فشار بیارم ...

راستش از نظر من قصد ترک کردن نداره

اینطور که شما میگی یه هفته میکشه یه هفته نه یعنی وابسته نیست و یهو کنار گذاشتنش اگه اذیت کنه اون یه هفته یهو نکشیدن هم باید اذیت کنه دیگه

نمیدونم شاید هم من اشتباه کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم