2777
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 67 پست

بچه شب ها فقط باید پیشه پدر و مادرش باشه ...همه چیز از همین بچگی شکل میگیره...این یه اصل تربییتیه ...براش میشه عادت و کنترلش توی نوجوونی سخت میشه.

اینو به شوهرت بگو.متاسفانه این شب خونه مادربزرگ رفتن ها تو نوجوونی گریبان همسرت رو میگیره و اون موقع برای تربیت دیره چون شخصیتش شکل گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این حرفا چیه. یکم فکر کن متوجه میشی اشتباه فکر میکنی. بچه داداشم خیلی وابسته مامانمه خیلی وقت ها شب ...

دقیقا من همین شرایطو دارم . پسرم از نوزادی با یکسره پیش ماد شوهرم بود اصلا خونه واینمیساد همش اونجا بود . تو یه ساختمون بودیم . الان ک از اونجا رفتیم میگم تو یه ساختمون بودن خوبی ای ک داشت این بود پسرمو نگه میداشتن

منم راسش دوس ندارم بچم شب جایی غیر از خونه خودمون باشه البته من راه دورم کسی رو هم ندارم که بخواد بره

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اره خیلی دوستش دارن تک دختره خودش دختر نداره بقیه نوه هاشن پسرن.هیچی واسش کم نمیزاره اینو میدونم ولی ...

تو هم حق داری عزیزم ولی سخت نگیر جاش امنه همینم مهمه . خودت همیشه از صبح یا ظهر بفرستش که شب بتونی به شوهرت بگی برو دنبال بچه دلم تنگ شد واسش همسرت هم ببینه خیلی وقته بچه نیست خودش میره میارتش

همش میگم من مادر بدی هستم که دوس نداره پیشم باشه با شوهرم دعوام شد گفتم شما از قصد میخواین ازم جداش ...

عزیزم من درکت میکنم...دوست من افسردگی بعد از زایمان گرفته بود و وقتی دخترش میرفت اونور میکفت عمدا اینکارو میکنن که از من جداش کنن.یا با من دردل میکرد میگفت الناز از دخترم بدم میاد وقتی میره پیش اونا فکر میکنم همه زحمت هایی که برای بزرگ کردنش کشیدم پوچ وبیهوده بوده

🔫🚬💀🍸

عزیزم اول بیشتر به خودت برس تا از لحاظ روحی و جسمی قوی بشی.منم بد زایمان افسردگی خفیفی گرفته بودم خیلی حساس شده بودم..از بعد خوب نگاه کن دوست دارن دخترتون رو  و بهش محبت میکنن و همچنین شمام وقت پیدا میکنین به خودتون برسین

😍
بچه شب ها فقط باید پیشه پدر و مادرش باشه ...همه چیز از همین بچگی شکل میگیره...این یه اصل تربییتیه .. ...

منم از همین میترسم اینکه الان توروم وایمیسه میگه میرم لباسامو جمع کن وای به حال بعدهاش😢😢

بابا بخدا خیلی از ما خانوما افسردگی داریم دلمون از شوهر و خانوادش پره سر بچه طفل معصوم خالی میکنیم اون چه گناهی داره خود ماها بهترین خاطرات بچگیمون مربوط به زمانیه که خونه مادربزرگ و پدربزرگ بودیم 

این ک ناراحتی نداره گلم تازه باید خوشحال باشی ک خانواده شوهرت بچتو میخوان  دختر خاله من میگه تو دلم مونده ي  بار پدر شوهر مآدر  شوهرم ی بوس کوچولو کنن بچمو

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
همش میگم من مادر بدی هستم که دوس نداره پیشم باشه با شوهرم دعوام شد گفتم شما از قصد میخواین ازم جداش ...

نه تو حساسی خیلی عزیزم یه مدت خوشبینانه فکر کن قبل اینکه خودشون بفرستن دنبالش تو بفرستش 

وقتی میدونی مواظبش هستن دیگه نگرانی نداره. والا جاریم بچه اش رو میزاشت پیشم میرفتن مسافرت. الانم دیگه خودم دو تا بچه دارم بش رو نمیدم والا الانم میگه میخام برم مکه کاش جایی بود دخترم رو میزاشتم.....‌.

عزيزم مادر شوهرت اينا رفتارشون با بجه خوب نيست؟ يا حرف و رفتار بدي يادش ميدن؟ اول با خودتون صادق باشيد كه دليل اينكه دوست نداريد بره اونجا جيه؟ و دوم شما كه خودت ميكي افسردكي كرفتي و حوصله بازي كردن باهاشو نداري بس بزار اونا برات اين كارو انجام بدن خود خواه نباش كه بجت كنارت باشه اما ناراحت باشه. به خودت زمان بده هر موقع بركشتي به حالت نرمال و حوصلت بركشت اون موقع ذره ذره نزار بره و در اخر اصلا نترس اول و اخر مادر بجه شمايي و شما رو بيشتر از همه دوست داره . به خودت و بجت زمان. بده 🌸