2777
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا همین کارو میکنم میکه باشه مامان دیگه نمیرم خونه آنا بمونم میگم اگه بری باهات قهر میشم میگه با ...

چرا انقدر افعال منفي يا خدا چي ميگيد آخه به بچه چهار ساله اگه بري من باهات قهرم 

اول داري يادش ميدي كه وقتي مامان شد به بچه اش بگه فقط مال مني و حق نداري خونه مادربزرگت كه خود شما باشي بره بعدم داري يادش ميدي كه هروقت اوضاع خوب نبود به جاي صحبت ميتوني قهر كني 

بچه ها نياز دارن به يك محيط غني براي رشد بدون اضطراب و استرس اينكه ميگي تا صبح گريه كردي و بچه ميگه ديگه نميرم بدون كه بهش احساس گناه دادي مضخرف ترين و به درد نخورترين احساس

وای خدا بهت صبر بده.رو نده خب

من کلا آدم آرومی هستم ولی حرفمو با منطق ب طرف میزنم یکی دوبار ب مادر شوهرم گفتم زیر بار  نرفت همش میگفت نه همچین  آدمی نیست  دیگه خودم دیدم دست بردار نیست  چند بار  بدون جر و بحث گفتم اما ی سری انقد  شورشو در آورد ک باهاش دعوا کردم

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

بهش مسوولیت بده در مورد بچه دوم،مثلا براش شعر بخون ؛اگه تونستی بخوابونیش یا بخندونیش،کار های کوچیک خونه رو بده انجام بده و خیلی با آب وتاب تشکرکن و به همه بگو کمکته،بازیهای تبلت یا کارتونهای باحال و یا بازی های حرکتی کوچیک تو خونه باهاش بکن

گناه داره زیاد نزار بره تنها ؛بعدها خاطره میمونه تو ذهنش که مامانم با بچه دوم سرگرم بود مادربزرگم منو بزرگ کرده و منت همینم سرش خواهند گذاشت

خب شما هم واسه زندگیتون  ی برنامه ای دارین و  بقیه  باید  ب خواستتون احترام بذار ...

منم همینو میگم به خدا اون دوتا جاریام یاد ندارم بچه هاشونو گذاشته باشن یه شب بمونن با اینکه پسرن.نمیدونم چه راهی درسته.فردا زنگ میزنم پدرشوهرم