بسم الله.. اگه میتونید حرفی بزنید امید بگیرم بتونم زندگی کنم..اگه هم مثل بقیه تاپیکایی که نیاز به کمک داشتمو یاکسی نیومد یا کم اومدن بنظرم در سایتو تخته کنید که فقط خاله زنک بازیه.. عزیزان اگه اومد کسی بگممشکلم بزرگه ناامید و ناراحتیای زیادی برام پیش اومده نمیتونم و زمان اونقدر نیس که همه رو بگم فقط بدونید تا میام بگم اخ جون خوب شد زندگی گند زده میشه توش و متاسفانه بیش از حالت عادی این اتفاق میفته.. منم حساس و تنهام دیگ
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
مسخرست.. بحثای جدی و منطقی ول میکنن فقط دنبال اینن کی چی گف کی برا زنش طلا خریده
راستش متوجه شدم تو این سایت
آدمای خیلی سطح بالا اجتماعی وجود ندارن
یا اگه هستن خیلی کم
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
تو خودت باید نور زندگیتو پیدا کنی اگه قرار باشه با حرف بقیه امید بگیری که فایده نداره... من خودمم شرایطم به قدری غیر قابل تحمله که دارم به آخر خط میرسم اما هنوز ادامه میدم
حکمت بعضی اتفاقا حتی بدترین شون در طول زمان مشخص میشه
پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
راستش متوجه شدم تو این سایت آدمای خیلی سطح بالا اجتماعی وجود ندارن یا اگه هستن خیلی کم
من کاری به بحث مالی هیچکس ندارم خودمم سطح بالانیسم ولی ادمای با درک دنبال کمککمن.. برعکس ادمایی ک بخان بکوبوننت زیاااد .. فقط باید جمع کرد این سایت بیخودی رو
من کاری به بحث مالی هیچکس ندارم خودمم سطح بالانیسم ولی ادمای با درک دنبال کمککمن.. برعکس ادمایی ک ب ...
منظورم از نظر مالی نبود
از نظر شخصیتی بود
سعی کن هیچ وقت امیدت رو از دست ندی تو بدترین شرایط هم خدارو شکر کن و از خدا کمک بخواه انرژی منفی به خودت نده بدون همه مشکلات دارن هیچ کسی بدون مشکل نیست و هرکسی یه جوری این مراحل رو رد میکنه یکی نا امید میشه یکی با امید به خدا جلو میره
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
درسته حرفتون عزیزم.. اصلا به همه چی این زندگی دیگ شک دارم حتی ادمام بد شدن اکثرا خوششون میاد بدبخت ش ...
گلم هیچکس دوست نداره پیشرفت تو رو ببینه
جز خودت عزیزم
درسته حرفتون.. ولی اینکه اتفاقای بد بگذره ادما میکشه پیر میکنه.. مخصوصا اگه کسی نباشه دورت و بخای تو ...
متاسفانه همینطوره
اما ناامید نباشین
هر کسی فکر میکنه مشکلات خودش بزرگن و بحرانی
اما واقعا من با تجربه هایی که داشتم
الان فقط میگم همین که سلامت باشم کافیه
مطمئنم همه چیز برای شما معجزه به شادی میشه
بزووودیییی
پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد