2777
2789
عنوان

مهمون خودش رو دعوت کرد خونمون

3960 بازدید | 180 پست

زنداییم اعتقاد به ماه رمضون ندارن خیلی رک گفت من روزه نمی‌گیرم و کسی رو ماه رمضون دعوت نمیکنم 

اما گفت منو دعوت کنید خونتون، جلو همه چندبار گفت تاریخ تعیین کنید من ماه رمضون بیام😐

الآنم زنگ زده میگه من منتظر دعوتتون هستم

راستش راه نمی‌ده خونه اش بریم و با دهن روزه سخت هست مهمون بیاد ،بهش گفتیم ناراحت شد داییم زنگ زده میگه می‌خوایم بیابم خونتون برا افطار یه روز مارو دعوت کنید

الان چکار کنیم اینم بگم مامان بزرگم پشتش هست اونم زنگ زد مامانم گفت داداشت رو دعوت کن 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

چه پرو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ پرو هستن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

حالا یه شب دعوت کنید چی میش میگه اون ببین کیه اینقد روزده

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اینکه میگیرن یا نمیگیرن ب خودشون ربط داره ولی اینکه اصرار داره بزور بیاد افطار خیلی عجیب و مسخره اس� ...

عزیزم ما باید بساط افطار رو آماده کنیم😐

من گفتم روزه نمیگیره منظورم اینه که وقتی قبول نداره نباید ماه رمضون بیاد آخه منتظر نون و پنیر و حلیم و ‌‌...این چیزاس 

هفته پیش جایی دعوت بودیم خودش گفت

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

حالا یه شب دعوت کنید چی میش میگه اون ببین کیه اینقد روزده

از روزی که ازدواج کرده ماهی چند بار خونمون هست ما بخوابم بریم میگه نیستیم یا الان تو این گرونی کسی خونه فامیل نمیره 

آدم زورش مباد راه بده

پناه بر خدا. اونا چه پر رو و عجیبن. شما هم چقدر مقاومت می کنید

آخه از موقعی ک ازدواج کرده هرماه چندبار خونمون بوده و ما کلا یکبار برا پاکشا رفتیم دیگه راه نداد هر موقع خواستیم بریم گفته گرونیه نداریم 

درحالی که وضع داییم عالیه به اینا کار ندارم ولی خیلی زور داره یکبار بیشتر نرفتیم و اون هر ماه بیاد

عزیزم ما باید بساط افطار رو آماده کنیم😐من گفتم روزه نمیگیره منظورم اینه که وقتی قبول نداره نباید ما ...

هموندیگه وقتی قبول نداره واسه چی میخواد تو افطار باشه ..

باز اگه خودش نمیگفت و شما دعوت میکردید مسئله فرق داشت 

ولی اینکه بزور اصرار داره افطار بیاد عجیبه نمیفهمم چرا اینکارو میکنه 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40