2777
2789
عنوان

بلاخره گفتم

686 بازدید | 30 پست

امروز تو تاپیک قبلیم گفتم که تصمیم گرفتم باهمکارم درمورد( میم )حرف بزنم.گفتم که فقط م براهمین رفتم سرکار وگرنه میتونستم نرم

خداروشکر فقط یه مراجعه کننده داشتیم اومد کارشو زود انجام دادم و رفت.گفتم بریم یکم توحیاط قدم بزنیم؟گفت اره بریم..رفتیم و از هردری حرف زدیم از عیدو خونه تکونی و تعطیلات و همه چی جز اونی که باید...

دیگه ساعت شد ۱۱ونیم و گفت حالاکه کسی نیس بیا مام بریم خونه.فاصله ی خونه م تا محل کارم با ماشین ۳دیقه نمیشه داشت ماشینو میبرد تو کوچه ،دیدم اگه الان نگم تا هزار سال دیگم نمیگم.

گفتم مریم من میخام یه چیزی بهت بگم؛فک میکرد درمورد کاره .به هرچیز دیگه یی فک کرد جز اونی که من میخواستم بگم.

گفتم تو رو خدایکم سرعتتو کم کن میخام باهات حرف بزنم.سرکوچه مون نگه داشت نشستم و همه چیو بهش گفتم.گفتم که چقدددد دوسش دارم چقد بفکرشم.گفتم که دیگه نمیدونم جواب بقیه رو چی بدم که میگن چرا ازدواج نمیکنیییی...گفتمو راحت شدم.خدامیدونه  اینمدت انگاااار یه وزنه ی هزار کیلویی رو بسته بودن به پاهام،اما الان راحت شدم.خیالم راحت شد که گفتم.هیچوقت توعمرم انقد احساس سبکی نکردم 

از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران

عزیزمممم واقعا برات خوشحالم

من درجریان تاپیکات بودم یکم

خیلییی درگیر بودی و ذهنت اذیت بود

خداروشکر که گفتی و سبک شدی

ایشالا که عالی پیش بره

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم واقعا برات خوشحالممن درجریان تاپیکات بودم یکم خیلییی درگیر بودی و ذهنت اذیت بودخداروشکر که ...

فدات شم عزیزدلم.بخدا سبک سبک شدم.نمیدونی چه حال خوبی دارم

از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران

مریم واسطه شه بره به همکارت بگه؟

نه.شوهرش با اون اقا دوسته

دوتاتون زن هستید؟

منم چندبار خوندم واقعا عجیب بود کارلری زنه ک به مریم ابراز علاقه کرده نفهمیدم چیشد

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

مریم چی گفت

گفت که به شوهرش همین روزا میگه تا باهاش حرف بزنه و نظرشو بدونه

فدات شم عزیزدلم.بخدا سبک سبک شدم.نمیدونی چه حال خوبی دارم

خدانکنهه

خداروشکررر ایشالا که بهترین پیش بیاد

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

خوب بگو زن و شوهر برن واسطه شن برات

اره میخان همینکارو کنن