2777
2789
عنوان

شاگرد اولی که با دروغ اول میشد

196 بازدید | 18 پست

من کلاس دهم تجربیم

یه نفر از کلاس اول تا الان همراهم بود منظور مدرسه اش با من یکی بوده

و هبچ وقت خدا با هم همکلاسی نمیشدیم

آقا این هر دفعه معدلش ۲۰ میشد

هم نوبت اول و دوم

الان که دهمم همکلاسی شد باهامون

معلم ما قرار بود برای نوبت اول ۴فصل زیست رو درس بده اما فقط تونست یک فصل رو درس بده اونم فصل اول و نصفه و فقط مارو نصیحت میکرد که کنکور چیکار کنین

آخر نتونست برسونه و ما هم قرار بود توی ۲روز ۴فصل زیست با پر از نکته رو بخونیم

من توی این دو روز بکوب خوندم حدود۱۲ ساعت

و خب رفتم امتحان بدم اما همچنان ۵تا درس مونده که نخوندمشون

اونم که معدلش ۲۰ بود اومده و گفت آره منم نتونستم برسونم مهمونی بودم و کلا۴ ساعت خوندم

معلم امتحان گرفت همه افتادن

من شدم۱۲

اون شد ۲۰😑 از اینجا فهمیدم که کلا به ما دروغ میگفته

الان هم میگفته که هیچی نمیخونه اما فامیلاشون گفتن که ما این واصن نمیبینیم و فقط داره تست میزنه و درس میخونه و ازش غیر مستقیم پرسیدم گفت نه بابا تست چیه از یازدهم میزنم و درسارو هم یکم فقط میخونم😐الان به این بشر چی باید گفت؟

هیچی.  مگه طلبکاری و انتظار داری گزارش زندگی اش شفاف بیاد به تو بگه. 

تو هم برو تلاش کن 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا با این کاری ندارم

ولی پیش اومده منم هیچی نخونم امتحان و 20 بگیرم بعد بقیه ازم میپرسن خوندی؟ میگم نه، میگن نه تو دروغ میگی میخونی به ما نمیگی 

الان مثلا فهمیدن یا نفهمیدن اینا چه سودی برا من داره😐

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

حداقل دروغ نگه😐نگفت هم نگفت

تو که می دونی دروغ می گه نپرس 

من یه دوست اینجوری داشتم که آنقدر ساده بودم که حرف هاش باور می کردم و بعدها فهمیدم که باید راه خودن می رفتم و کاری به حرف های مفتش نداشته باشم!  حرف های اون نبود که به من ضربه زد سادگی و دهن بین بودن خودم بهم ضربه زد! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

حالا با این کاری ندارمولی پیش اومده منم هیچی نخونم امتحان و 20 بگیرم بعد بقیه ازم میپرسن خوندی؟ میگم ...

۱۲ساعت بکوب خوندم و همه کلاس افتادن من شدم ۱۲ اون شده ۲۰😂پیگه چجوری میخواسته تو۴ برسونه؟

2790
2778
2791
2779
2792