2777
2789
عنوان

هدفتون برای 10 سال آینده 🌷💖🦋

486 بازدید | 48 پست

بچها هدف بلند مدتتون برای 10 سال آینده چیه؟ 

تاحالا بهش فکر کردین؟ 

بیاین هممون بگیم یاد آوری بشه به امید نزدیک شدن بهشون

من خودم الان ترم 2 رشته مشاوره ام

21 سالمه و متاهلم

تا 30 سالگی روانشناسي میخونم ارشدمو میگیرم 

کارگاه های روانشناسي میگذرونم و سعی میکنم حرفه ای شم

کار درمان و شروع میکنم چیزی که همیشه عاشقش بودم و هستم 

انگار خدا منو برای این کار آفریده آنقدر که با روحیات من اوکیه. 

شما چی دخترا؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد یه معلم خیلی موفق باشم از همه لحاظ..بهترین ماشینو بگیرم پس انداز جمع کنم..و به خدا نزدیکتر شم..زحمات پدر مادرمو جبران کنم..و به یه نفر که برام خیلی عزیزه راهنمایی کنم کمکش کنم پشتش باشم صبوری کنم تا بتونه بازم سرپا شه امید بگیره زندگی کنه .سالم زندگی کنه..هدف هایی هستن که تو ذهنمه

۱۰سال آینده یه خانم پرستار... هعیی.😔🥲.. خیلی هدف دارم.. ولی از صبح اومدم سایت.. اینقدر انرژی منفی.. الان تنها آرزوم آرامشه همه مردم وخودم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

با شرایط ایران و خاورمیانه در واقع تا ده سال اینده خاوری میان هر کدوممونهبابت رک گویی معذرت

گل گفتی

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

کسب و کار خودمو راه میندازم، انشاالله.

تا اون موقع دکترا هم گرفتم اگه خدا بخواد.

دوتا بچه هم می‌خوام.

خونه و ماشینم همینطور انشاالله تا ده سال دیگه بهترین شو دارم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

با شرایط ایران و خاورمیانه در واقع تا ده سال اینده خاوری میان هر کدوممونهبابت رک گویی معذرت

حقیقت تلخ هست اصلا نمی دونم سال دیگه عید زنده بمونیم یا نه با این شرایط

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤