2777
2789
عنوان

عیدی برون

86 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها 1 مسئله ای هست ک هرسال دم عید برام بوجود میاد این رسم مسخره بعضیاس من خودم ترک نیستم ولی با خانواده ترک وصلت کردم بعضی رسماشون کاملا 1 طرفست بخدا خسته شدم گفتم نظرتونو بپرسم 

هرسال عیدی باید بفرستم برای خواهر شوهرام غذا کادو پول شکلات و برای بچه هاشونم همینطور بخدا ب زور برای بچه های خودم چیزی میگیریم درامدمون زیاد خوب نیس و مستاجریم 10 ساله ازدواج کردم 

دم عید رسااال گریه ودعوا داریم ما چون اینرسمو نداریم خونوادم بخاطر این ک حرف نشوم برام عیدی اماده میکنن و میارن در قبالش باید جوراب بدم ب داداشام ک میارن؟ زشت نیست بنظرتون بخدا من خجالت میکشم برای این ور پول نیس خرج کنیم برای اونور ماشالله.... توی سینی هم ک میفرستم براشون 1جوراب برای شوهرم میذارن و 1 جوراب پوشیده شده برای من بخدا زشته این کارا این مادر شوهر ک باید هرچیزی ک اماده کردم رو تایید کنه و ملاحظه کنه بعد ببریم ب دختر خودشم باید اموزشایی میداد ک نداد نمیشه هم نفرستم 1 سال نفرستادم تا مرز طلاق رفتیم اینجور مواقع هم شوهرم نه حرفامو میشنوه نه زحمتامو بخدا با 3تا بچه قد و نیم قد سخته خب ببخشید طولانی شد من گفتم میفرستم سالی یباره نذریش میکنم اصلا ولی اون جوراب پوشیده شده حرصمو درمیاره... شوهرمم کلی تشکز میکنه ازش ک شرمنده کردی و زنگ میزنه ب خواهراش برای تشکر ب منم اونا 1 پیام خشک تشکر میفرستن راه حلی چیزی دارین بخدا کوفت میشه هرسال عید برام

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%
3
0
0%
4
0
0%

ما هر چی هم که بگیم در نهایت وقتی شوهرت طرفت نیست مشکلت حل نمیشه

شوهر خودت باید شرایط رو بسنجه

اگه میتونستی تمام پول رو خرج کنی برای خودت و بچه هات که پول زیادی برای عیدی دادن نمونه خوب میشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان