2777
2789
عنوان

ترک ها و زنجانی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 39 پست
ما ترکیم همسرمم ترکه چهارشنبه سوری برای عروس کاری نمیکنیم ولی عیدی هم پارسال برام آوردن هم امسال میخ ...

اره دیگه 

هر جایی یکم متفاوت هست 

اکثرا دیدم هم عید ی و چهارشنبه سوری رو یکی می کنن و درواقع همون عیدی هست دیگه

تو چهارشنبه سوری که چیزی نمیارنولی میتونستن عیدی بیارن نمیخاستن بزن برقص کنن کهعیدی هم طلا و لباس و ...

دقیقا منم شرایط اسی رو دارم 

هم مادرشوهرم خیلی مذهبی هست به ماه رمضون پاییند هم فامیلشون فوت کرده ولی قراره بیارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما ترکیم عیدی عروس رو معمولا چهارشنبه سوری میبرن

برنج گوشت ماهی سبزه آجیل و طلا

لباسا و کیف و کفش و ....

البته برای منم فقط ی مانتو و کفش خریدن ها پیچوندن

ولی متوقع باش بهشون بگو الان نمیارید بعدا توقع هم نداشته باشید ب رسم‌هاتون عمل بشه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
آفرین عیدی رو چهارشنبه سوری میبرن فرداشم عروس میبره، این رسم ها ارزش دادن به عروسه،

ما برای داماد نمی‌بریم جای عیدی ی پیراهن نهایت یا اگه خواهرشوهر و جاری عیدی دادن چیزی جای عیدی اونا میزاریم

امروز شنیدم تو این سایت که به داماد هم خرید عید میکنن

والا هم سمت پدری ، مادری و همسر تا حالا همچین چیزی نداشتیم چقدرم جوون داشتیم که عیدی بردیم و آوردن براشون

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
ما برای داماد نمی‌بریم جای عیدی ی پیراهن نهایت یا اگه خواهرشوهر و جاری عیدی دادن چیزی جای عیدی اونا ...

آره عروس هم دسرو هفسین و بارانی براداماد پلیور کفش کمربند و...برا دوماد میبره فرداش،تو تبریز خونواده ی دومادو نمیشه پیچوند