2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 95 پست
من از رو احساسات ازدواج كردم ١٦سالم بود هيچ نميدونستم پولداري يني چي خونمونو ديدم بااينكه خيلي قديمي ...

الان چندسالته ؟؟؟؟ چند وقته ازدواج کردی

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از رو احساسات ازدواج كردم ١٦سالم بود هيچ نميدونستم پولداري يني چي خونمونو ديدم بااينكه خيلي قديمي ...

شوهر من همون خونه رو هم نداره هرچی داره از من داره پول منه ۱۷سال ازم بزرگتره بازم حرف میزنه بدتر از ایناشو میگه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

خانوادم فك ميكنن من باهمسرم خوشبختم چون هميشه خوبيشوگفتم همسرمم تاالان بي احترامي نكرده ب خانوادم ولي خانواده خودش قبولش ندارن اهل هيچي نيس ولي خيلي قدو يك دندس

مادان دختري روياپرداز👻
چه فرقي ميكنه بايارت باشي و زندگي بروقف مرادت نباشه همسرت دركت نكنه 

ن بازم تنهایی بده

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
خانوادم فك ميكنن من باهمسرم خوشبختم چون هميشه خوبيشوگفتم همسرمم تاالان بي احترامي نكرده ب خانوادم ول ...

چقد شبیه منی انگار خود منی تو 

شوهر من همون خونه رو هم نداره هرچی داره از من داره پول منه ۱۷سال ازم بزرگتره بازم حرف میزنه بدتر از ...

توچن سالته من دارم خفه ميشم عاشق بچه ام ولي دلم نميخاد بيارم راضي نيستم ازدندگيم همش ميگم حق من اين نبود خيلي خانوادم ساده هستن

مادان دختري روياپرداز👻
توچن سالته من دارم خفه ميشم عاشق بچه ام ولي دلم نميخاد بيارم راضي نيستم ازدندگيم همش ميگم حق من اين ...

من ۱۹سالمه عزیزم زندگیم از مال تو داغونتره شوهرم حتی بچمم میزنه ولی چیکار کنم خونواده ی منم ساده ان کسی رو ندارم حمایتم کنه فقط خودممو خودم

خانوادم فك ميكنن من باهمسرم خوشبختم چون هميشه خوبيشوگفتم همسرمم تاالان بي احترامي نكرده ب خانوادم ول ...

ببین توی همین سایت خیلی از زنها هستن که همسراشون مثل همسر شما هستن...اما دارن زندگی میکنن...

ببین به نظر من فقط دروغ و خیانت و اعتیاد مستحق طلاق هست..

همسرت اگه باهات صادقه....اگه دوستت داره...اگه رو راسته...چرا ازش جدا شی ؟؟

همه ضعف اخلاقی دارن...شکر کن که ضعف همسرت غد بودنش هست...

فکر نکن ادم زندگیت عوض شه مشکلات تموم میشه...نه مشکلاتم لوض میشن...هر کسی که ضعفی داره که ماباید باهاش سازگار شیم...

پذیزشت رو ببر بالا...سازگار شو...

اگه دوستت داره...اگه اهل دروغ و خیانت نیست...اگه صادقه چرا زندگیتو خراب کنی !!!!

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
ببین توی همین سایت خیلی از زنها هستن که همسراشون مثل همسر شما هستن...اما دارن زندگی میکنن... ببین ب ...

اره شوهر منم همینه خیانت نداره اعتیاد نداره ولی میدونم دوستم داره چون اونم دلش نمیحاد تنها بشه دست بزن داره ولی هرکاری میکنه برای خوشحالیم ب چیزای خوبش فک کن استارتر اگه فک کنی پیدا میشه 

ببین توی همین سایت خیلی از زنها هستن که همسراشون مثل همسر شما هستن...اما دارن زندگی میکنن... ببین ب ...

منم تاالان همچيشوميساختم ولي اين روزا فك ميكنم دوسم نداره تايكاري ميكنه ميگه بخاطر ابروم انجام ميدم شايدحالا حرفش صحت نداشته باشه ولي برام خيلي سنگين اينكه همچيشو تحمل ميكنم ولي اون قدركه نميدونه هيچ منت هم ميزاره من جداكه شده بودم باراول كلي خواستگار داشتم خودشم ميدونه اما باقبلش خيلي فرق كرده الان دوكلام حرف نميتونيم باهم بزنيم همش دعوا دعوا 

مادان دختري روياپرداز👻