2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 95 پست
[QUOTE=52048860]بگو بكجا ميخوام منم خودم مهمترم والا[/QUOTE يجا نداره

اگه یجا نداره بیخود میکنه حرف مفت میزنه مرتیکه

ببخشید خیلی اعصابم خورد شد بنظرم شما هم بخاطر ازدواج قبلیت خیلی خودتو دستکم میگیری، از حق و حقوقت اصلا کوتاه نیا حالا که اون با ابرو و زندگی شما داره بازی میکنه چون خودش مهمتره تو هم خودخواه باش بگو مهریه امو بده حقمو میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از حرف مردم ميترسم. از كمبود مالي. از مزاحمت مردا ميترسم

مگه چقدر میخواهی عمر کنی که بخاطر حرف مردم عذاب بکشی ؟ از نظر مالی هم باید خودت کار کنی.در برابر مردا هم بگم به نوع رفتار خودتون برمیگرده خودت تعیین میکنی چجوری باهات برخورد بشه.ولی دوست عزیز گاهی بعضی از مشکلات زناششویی هر چند تلخ ولی مقطعی هستن با صبر و شکیبایی و توکل بر خدا حل میشن 

امروز حرفاموبهش زدم گفتم عيدبراهميشه ميرم خواستم درسش كنم ولي اون نخواس ميگه تاعاشق جيب مني درحالي ك ...

😥😥😥😥عین شوهرمن دیشب تاپیک زدم خسته ام کرده 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
امروز حرفاموبهش زدم گفتم عيدبراهميشه ميرم خواستم درسش كنم ولي اون نخواس ميگه تاعاشق جيب مني درحالي ك ...

من نمیدونم این مردا این اعتماد بنفسو از کجا میارن، یه قرون پول ندارن بعد این حرفا رو هم میزنن، شما هم بگو اگه عاشق پول بودم زن توی یک لا قبا نمیشدم والا

عزیزم با خانواده ها در میون بزار تلاشتا بکن قبل طلاق شاید دلش جایی گیر کرده شاید داره تصمیم انی میگیره که بعدا هر دوتون پشیمون بشین تنهایی برا یه مسئله به این بزرگی تصمیم نگیرید برید مشاوره بگو هر چی مشاور گفت البته مشاور خوب 

الهی بمیرم برات خدا کمکت کنه عزیزم 

اصلا ايراداي خودشو نميبينه خيلي خسته شدم كاش بخوابموبلندبشم ببينم همچي تموم شده

خیلی سخته درکت میکنم ازدواج دوم ادم خجالت میکشه حتی ب خونوادش بگه منم خسته ام از کارای شوهرم باز خوبه بچه نداری

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
من نمیدونم این مردا این اعتماد بنفسو از کجا میارن، یه قرون پول ندارن بعد این حرفا رو هم میزنن، شما ه ...

والا بخدا 

بچه ها من فکر میکنم شاید به خاطر تنهایی یا هر دلیل دیگه ای زود تصمیم گرفتید و خوب فکر نکردید به آدمِ زندگیتون...

من با اینکه جدا شدم اصلا موافق نیستم دوباره جدا شید...

جدایی دوباره خیلی سخته...خیلی ممکنه روی همه چیز تاثیر بزاره....

اینجا میان میگن برای خودت زندگی کن واسه خودت شاد باش..اما ازدواج و یار داشتن یک روند طبیعی هست...ماها ادمیم...ماها به این نیاز داریم از یک جایی به بعد همراه داشته باشسم تو زندگی...واقعا تنهایی آزار دهنده است...

حتی اگه انتخاب دومتون انتخاب درستی نبوده ، اما تلاش کنید...درست و اصولی تلاش کنید...

اگه بازم جدا شید ، تا کی میخواین تنها بمونید...تا کی با دوست و سفر و کار میخواین شاد باشید..‌

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم

من از رو احساسات ازدواج كردم ١٦سالم بود هيچ نميدونستم پولداري يني چي خونمونو ديدم بااينكه خيلي قديميو كوچيكه انقد ذوق داشتم الان حرفي ميزنم ميگه ميخاستي قبول نكني اين خونه رو اصلا حرف زدنشو بلدنيس ميخام نسبت ب همچي بي تفاوت باشم نميخام چيزي مال خودم تاعيد بخرم همش ميگه خرجي تورو ميدم عالمو ادم ميگن زنت ازت سرتره قدرشو نميدوني تازه ١٢سال ازم بزرگنره هعيييي

مادان دختري روياپرداز👻
بچه ها من فکر میکنم شاید به خاطر تنهایی یا هر دلیل دیگه ای زود تصمیم گرفتید و خوب فکر نکردید به آدمِ ...

چه فرقي ميكنه بايارت باشي و زندگي بروقف مرادت نباشه همسرت دركت نكنه 

مادان دختري روياپرداز👻
بچه ها من فکر میکنم شاید به خاطر تنهایی یا هر دلیل دیگه ای زود تصمیم گرفتید و خوب فکر نکردید به آدمِ ...

واقعا درسته