2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا دختر خالم زدم امروز دیدمش

خوب شده بود موهاش صافه بعد حموم خشک می‌کنه با سشوار فقط

اگر موهات فرع اصلا سمتش نرو کلافه میشی تو استایلش

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

من مهر ماه بود زدم موهام لخت سنگینه اصلا فرم نمیگرفت🤦🏻‍♀️ با اتو درست میکردم دو دقه بعد همون بود اگه موهام یکم حالت داره جنس سبک داره بزن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
برا دختر خالم زدم امروز دیدمشخوب شده بود موهاش صافه بعد حموم خشک می‌کنه با سشوار فقطاگر موهات فرع اص ...

فر نیست موهام

کوتاه کردن اون مدلی سخته؟

میترسم برم آرایشگاه نزدیک خونمون خراب کنه

فر نیست موهامکوتاه کردن اون مدلی سخته؟میترسم برم آرایشگاه نزدیک خونمون خراب کنه

نه سخت نیست

ببین فرق جلوت رو کامل کامل باز کن با دقت اول از فاصله زیاد نسبت به پیشونیت کوتاه کن بعد کم کم برو بالا دو طرف هم باید دستت رو کج بگیری برا کوتاه کردن

یه سرچ کنی میبینی 

ولی خیلی شیکه پشیمون نمیشی اگر چتری بهت بیاد

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»