2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

1224 بازدید | 86 پست

دوستان این برنامه رو هرکی ندیده ببینه

امروز ساعت 12:30 وعصرها ساعت 17 از شبکه چهار

درمورد آدمایی هست که رفتن توکما و تجربه نزدیک به مرگ دارن خییییلی تکان دهنده وکاملا واقعیه درمورد تجربه گرها چندین ماه مورد بررسی قرار گرفتن وصحت سنجی کردن  برنامه الکی نیست حتما ببینید اگرم دیدین بیاید بگید کدوم قسمتو دیدین وچقدر روتون تاثیر گذاشته

من هرشب میبینم 

خیلی میترسم انقدر دقیق اعمال  حساب کتاب میشه وای باخدا

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما از کجا میدونی واقعیه؟!

چون تجربه گر ماه ها مورد بررسی قرار میگیره  وصحت سنجی میشه تجربه آقایی به اسم ایمان حتی رفتن از پرستارها پرسیدن زندگی شخصیشونم دیده بود وتمام اینها رو قران هم گفته

من هرشب میبینم خیلی میترسم انقدر دقیق اعمال حساب کتاب میشه وای باخدا

هنوز پارسال یکی بود می‌گفت تو مزرعه خودمون داشتم میفتادم زمین دستمو بند یه خوشه برنج کردم که مال مزرعه همسایه بود چند تا دونه برنج اومد تو دستم منم پرتش کردم تو مزرعه خود طرف و نسبت به این هم بازخواستش کرده بودن اونجا🫤

اینجوری که کار ما خیلیییییی سخته

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دیشبش خیلی جالب بود

امشبم ادامشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
شما از کجا میدونی واقعیه؟!

دیگ تو این دوره زمونه بااین حجم اطلاعات نمیشه باور نکرد 

قرآن 

و اماما هزار سال پیش اومدن گفتن اون دنیا چ خبره 

از طرفی همین دنیا خیلی کارا حسابش پس داده میشه حالا روش اسم گذاشتن  کارما 

خودمونم انقدر رفتگان میان خوابمون چیزایی میگن ک معلومه می‌فهمن  و تموم نشدن 

انقدر تو دنیا چ مسلمون چ مسیحی چ هردینی اون دنیارو تو کما دیدن 

چراباید پافشاری کنیم ک دروغه 

دیگ چقدر دلیل بیاد ک باورکنیم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

منبع تون چیه؟ از هر ۸۵ میلیون ایرانی ۹۰ میلیون رفتن کما مردن زنده شدن بهشت و جهنم دیدن

الان چه ربطی داشت متوجه منظورتون نشدم مگه گفتم کل ایران مردن گفتم یه تعدادی که تجربه کردن این برنامه داره نشون میده 

هنوز پارسال یکی بود می‌گفت تو مزرعه خودمون داشتم میفتادم زمین دستمو بند یه خوشه برنج کردم که مال مزر ...

همونقدرم کارای خوبت دیده میشه حتی کارهایی که نمی دونسته خوبه و انجام دادی...تو قرآنم هست ریز به ریز رفتار و کردار ما ضبط میشه

با برنامش هیچ جوره حال نمیکنم 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇