2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 54 پست

یه تاپیک دیدم کابره میگفت کرم دستاز یه دکتر استفاده کرده عالی شده ترکیباتشم گفت یکیش کرم سی گل بود  بزار ببینم پیدامیکنم اسکرینش

یه نفرم خودش کرم وپمادا خریده بود استفاده کرده بود میگفت عالی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کانالی بود تو ایتا واسه این مسله یه محصولی دارن که واقعا انگار تاثیر میزاره  وتیرگی رو کم میکنه یا از بین میبره و تازه موهای زائد رو هم کم میکنه یه کلا حدف میکنه

ولی متاسفانه من نمیتونم سفارش بدم

۳۹ سالمه نمی دونم شاید

رآه حل داره نباید رو اعصابت باشه دیگ

اول لیزر موی زائد 

دوم کربوکسی تراپی زیر بغل

عالی ج میدن

و اینک در حال حاضر اگ نمیتونی لیزر کنی با نوره بزن موهاتو و آب زیاد بخور بدنت پاکسازی شه، غذاهای تند و ادویه دار نخور ، مام یا اسپری بزن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
رآه حل داره نباید رو اعصابت باشه دیگاول لیزر موی زائد دوم کربوکسی تراپی زیر بغلعالی ج میدنو اینک در ...

من دیروز پاهام درد گرفت دکتر گفت باید یه جا بشینم فعلاً نمیتونم دکتر برم 😭

مرسی خودت امتحان کردی ؟

نه چندروز پسش تاپیکش دیدم چندنفر گفتن رفتن خریدن درست کردن جواب داده منم سیوکردم

ولی ژیلت ابدا استفاده نکن  من از وقتی کنارگذاشتم خیلی بهترشده

من دیروز پاهام درد گرفت دکتر گفت باید یه جا بشینم فعلاً نمیتونم دکتر برم 😭

چند روز دیگ‌برو

راه حل های خونگی هم‌مفت نمی ارزن امتحان نکن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙