2777
2789

چ جالب اولین باره میشنوم

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی قانون جذب برا این چیزا نیست که

تو قانون جذب تو چیزی رو به خودت و کائنات و خدا زور نمیکنی

جذب ینی اگه ازدواج کردم شوهرم فلان جوره

نکردمم چه بهتر

اصلا جذب ینی رها سازی

همین چیزی که تو الان در بارش تاپیک زدی کوهی از انرژی منفی و به زور خواستن چیزی بود

کاربری مال ۲ نفره🦥
اسی قانون جذب برا این چیزا نیست کهتو قانون جذب تو چیزی رو به خودت و کائنات و خدا زور نمیکنیجذب ینی ا ...

نه عزیزم من خیلی چیزا در موردش می‌دونم رها سازی وقتی که تو یه سری کار واسه خواستن انجام میدید بعد رها میکنی

همه چیز درست میشه

نه عزیزم من خیلی چیزا در موردش می‌دونم رها سازی وقتی که تو یه سری کار واسه خواستن انجام میدید بعد ره ...

من هزار تا کارگاه در این باره جذب رفتم چه ایران چه خارج از ایران

میدونم چه خبره دیگه

در کل میگم وقتی بیفتی به جون یه خواسته ، دیگه به دستش نمیاری

کاربری مال ۲ نفره🦥
خیلیا اینجوری ازدواج کردن

نشنیده بودم😁

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من هزار تا کارگاه در این باره جذب رفتم چه ایران چه خارج از ایرانمیدونم چه خبره دیگهدر کل میگم وقتی ب ...

یعنی حتی اگه بخوای ذهنتو مثبت کنی که جذب کنی یعنی کلا نباید به فکر باشی

همه چیز درست میشه

یعنی حتی اگه بخوای ذهنتو مثبت کنی که جذب کنی یعنی کلا نباید به فکر باشی

دقیقا

هر چی بیشتر تقلا کنی بیشتر دور میشی

دقیقا موقعی ازدواج میکنی که ذهنت از ازدواج دور میشه

موقعی بچه دار میشی که ذهنت از بچه دور باشه

وقتی بدون ازدواج و بچه ( منظورم کلا خواسته هاته ) آدم شادی باشی و به زندگیت ادامه بدی فرکانس اینکه تو لیاقت اون چیز رو داری به همه چی‌ میرسه

کاربری مال ۲ نفره🦥