2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علت

شب عیدی بجای اینکه فکر مسافرت و سفره هفت سین و این چیزا باشم فکر طلاقم . بعد از ۸ ماه عروسی . خاک تو سرم ک همیشه همین بوده زندگی گهم ... مثلا تازه عروسم . کسایی ک با من ازدواج کردن الان اصلا نمیدونن ناراحتی یعتی چی

شب عیدی بجای اینکه فکر مسافرت و سفره هفت سین و این چیزا باشم فکر طلاقم . بعد از ۸ ماه عروسی . خاک تو ...

باهم دعوا و بحث و جدل دارین؟ پس چرا زود عروسی کردی؟اول میناختیش بعد....حالا ک شده ..اولین نیسی اخرین هم نیسی..  اگر میتونی رابطتونو درست کن ... وگرنه با غصه چیزی درست نمیشه... 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
باهم دعوا و بحث و جدل دارین؟ پس چرا زود عروسی کردی؟اول میناختیش بعد....حالا ک شده ..اولین نیسی اخرین ...

معتاده ‌‌‌...اینو میشه درست کرد؟ معتاد شدید الکل و هرزگاهی شیشه..  اینطور نبود بعد عروسیم شروع شد 

معتاده ‌‌‌...اینو میشه درست کرد؟ معتاد شدید الکل و هرزگاهی شیشه.. اینطور نبود بعد عروسیم شروع شد

زودتر جدا شو.. درست بشو ...نیس ..باید خوشحال باشی ک بچه ای در کار نیس

اخه خونه بابامم پر از بدبختیه . بابامم معتاده . از اونجا رونده از اینجا مونده ‌.حالم گهه

همیشه یک دری بلاخره ب روی ادم باز هست...در حین طلاق ادامه تحصیل بده مدرک خوب بگیر شغل خوب و مستقل شو.....

همیشه یک دری بلاخره ب روی ادم باز هست...در حین طلاق ادامه تحصیل بده مدرک خوب بگیر شغل خوب و مستقل شو ...

لیسانس مهندسی دارم .. باورت میشه  رد دادم دیگه ؟ شوهرم ی معتاد پولدار بود بابام ی معتاد بی پول . خسته شدم از همه چی

لیسانس مهندسی دارم .. باورت میشه رد دادم دیگه ؟ شوهرم ی معتاد پولدار بود بابام ی معتاد بی پول . خست ...

مهریه ات بگیر مستقل شد ..خونه پدر هم نرو.. شغل ک داری؟فعلا مجردی بگذرون حال روحیت خوب بشه انشالله بهترین قسمتت بشه.. اما با شوهر معتاد بچه نیاری