2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت

شب عیدی بجای اینکه فکر مسافرت و سفره هفت سین و این چیزا باشم فکر طلاقم . بعد از ۸ ماه عروسی . خاک تو سرم ک همیشه همین بوده زندگی گهم ... مثلا تازه عروسم . کسایی ک با من ازدواج کردن الان اصلا نمیدونن ناراحتی یعتی چی

شب عیدی بجای اینکه فکر مسافرت و سفره هفت سین و این چیزا باشم فکر طلاقم . بعد از ۸ ماه عروسی . خاک تو ...

باهم دعوا و بحث و جدل دارین؟ پس چرا زود عروسی کردی؟اول میناختیش بعد....حالا ک شده ..اولین نیسی اخرین هم نیسی..  اگر میتونی رابطتونو درست کن ... وگرنه با غصه چیزی درست نمیشه... 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
باهم دعوا و بحث و جدل دارین؟ پس چرا زود عروسی کردی؟اول میناختیش بعد....حالا ک شده ..اولین نیسی اخرین ...

معتاده ‌‌‌...اینو میشه درست کرد؟ معتاد شدید الکل و هرزگاهی شیشه..  اینطور نبود بعد عروسیم شروع شد 

معتاده ‌‌‌...اینو میشه درست کرد؟ معتاد شدید الکل و هرزگاهی شیشه.. اینطور نبود بعد عروسیم شروع شد

زودتر جدا شو.. درست بشو ...نیس ..باید خوشحال باشی ک بچه ای در کار نیس

اخه خونه بابامم پر از بدبختیه . بابامم معتاده . از اونجا رونده از اینجا مونده ‌.حالم گهه

همیشه یک دری بلاخره ب روی ادم باز هست...در حین طلاق ادامه تحصیل بده مدرک خوب بگیر شغل خوب و مستقل شو.....

همیشه یک دری بلاخره ب روی ادم باز هست...در حین طلاق ادامه تحصیل بده مدرک خوب بگیر شغل خوب و مستقل شو ...

لیسانس مهندسی دارم .. باورت میشه  رد دادم دیگه ؟ شوهرم ی معتاد پولدار بود بابام ی معتاد بی پول . خسته شدم از همه چی

لیسانس مهندسی دارم .. باورت میشه رد دادم دیگه ؟ شوهرم ی معتاد پولدار بود بابام ی معتاد بی پول . خست ...

مهریه ات بگیر مستقل شد ..خونه پدر هم نرو.. شغل ک داری؟فعلا مجردی بگذرون حال روحیت خوب بشه انشالله بهترین قسمتت بشه.. اما با شوهر معتاد بچه نیاری