2777
2789
عنوان

شوخی بد همسر

389 بازدید | 17 پست

چندوقتی هست دخترم به شوهرم میگه برام لباس عروس بخر دیشب باز تکرار کرد هروقت بهش میگه شوهرم در جوابش میگه اخه کسی عروسی نمیکنه مگر اینکه خودم دوباره عروسی کنم دفعه قبل بهش گفتم مثل اینکه بدت هم نمیاد که باز دیشب تکرارش کرد به دخترم گفت مگراینکه خودم عروسی کنم دخترم بهش گفت تو که زن داری اونم گفت خوب یکی دیگه میگیرم حس کردم نقطه ضعف ازم گرفته هیچی بهش نگفتم ولی میدونم سرو گوشش هم میجنبه و اعتماد بهش ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازموقعی که وضع مالیش بهتر شده هار شده

تا جایی میتونی خرج کن 

ولی اینکه برای اذیت کردنت بود

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂مراقب حرفاتون باشین همه ی این رفتارها برمیگرده به خودتون چه دیر چه زود

بگو بگیر به شرطی که با جشن ختنه سرونت همزمان باشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

خاک تو سرش که عزت نفس دختریچه رو نابود میکنه با این طرز فکر که مرد حق داره راحت شوخی کنه در این مورد و تو که یه زن هستی باید تحمل کنی

جدی باهاش صحبت کن بگو دفعه بعد جلوی دخترم زر بزنی منم جواب میدم

ازموقعی که وضع مالیش بهتر شده هار شده

یه جمله هست که میگه زن و باید توی فقر و نداری شناخت مردو توی پولداری..این درسته که شوخیه ولی اصلا جالب نیست پیش بچه اینجوری صحبت کنه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

خاک تو سرش که عزت نفس دختریچه رو نابود میکنه با این طرز فکر که مرد حق داره راحت شوخی کنه در این مورد ...

میترسم واکنش نشون بدم نقطه ضعف دستش بدم دیگه از این طریق اذیت کنه