2777
2789
عنوان

خانما همه جواب بدین

112 بازدید | 13 پست

من شوهرم سر کاره از صب تا ساعت ۲ ظهر میاد سرش تو گوشی بعد میره  بازی میکنن(پلی استیشن) تا موقع افطار بعد اون میاد سرش تو گوشی باهم  حرف نمیزنه زیاد فقط در حد این وی کجاست اون چی کجاست .

حالا مشکل این نیست بی حوصله است تو خونه هیچی نداریم نمیره خرید کنه دیشب دخترم شیرخشکش تموم شد میگم برو میگه حوصله ندارم مجبور شدم شیر پاستوریزه بدم بهش تفریحی جایی هم تو این سه چهار سال که ازدواج کردیم اصلا نبرده من انتظار دارم همونجوری که برای سرگرمی خودش وقت میزاره برای زن و بچش هم وقت بزاره این رفتاراش کاراش ازیتم میکنه منم کم کم بد اخلاق میشم کم کم از این بی توجهی ها خسته شدم   شما بودید چیکار می کردید

شوهر منم همینه از سرکار میاد جوراباشم درنمیاره میپره سر گوشی فقط انیستا و اکسپلور گردی حتی سر سفره 

بعضی وقتا دیگه واقعا دیوونم می‌کنه گوشیو ازش میگیرم میبرم میندازم یه گوشه بهش نمیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

99درصد همینیم

تازه اگه تو شهر غریب ه مباشه وامصیبتا

اگه هنر داری برا خودت یه دوستی پیدا کن که بچه اش همسن بچه ات باشه

با هم برین پارک و دورهمی

وگرنه مثل من تو خونه بشین و بپوس 

شوهر منم همینه...مثلن دیشب بعد افطار ازش کاری خاستم ک‌حتی نشسته میشد انجام بده داد و بیداد کرد بعد گوشیش زنگ خورد خانواده ش بودن بدو بدو رفت ..کلن تو یه ساختمونیم..وقتی تو جمع توماس بگو‌بخندش به راهه پیش من برج زهرماره

شوهر منم همینه...مثلن دیشب بعد افطار ازش کاری خاستم ک‌حتی نشسته میشد انجام بده داد و بیداد کرد بعد گ ...

ولی شوهره من یه پدره باید به بچشم برسه😑 خودم به درک یه شیر خشک واسه بچش نخره واقع ظلمه😑

یه روز بچه اتو بزار خونه مادرت از صبح میز بچین برای ناهار یا حاله اگه روزه هستید شام بعدش بشینید با هم صحبت کنید وقتی داره بازی میکنه برو بشین کنارش صحبت کن باهاش اول از همون بازی شروع کن که مثلا چه بازیه چطوریه و این حرفا بعد سر حرف و باز کن دلیل بی حوصلگیشو بپرس با هم صحبت کنید حلش کنید

ولی شوهره من یه پدره باید به بچشم برسه😑 خودم به درک یه شیر خشک واسه بچش نخره واقع ظلمه😑

منم بچه‌دارم‌ باردارم هستم بخدا آبگرمکن چند روزه خرابه منو دخترم نتونستیم بریم حمام اون‌میره خونه مامانش حموم‌میکنه من نمیشه از پله برم زیاد