2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لمینت که مشکلی نداره 

همسر من انجام داده

حتی پدر مادرمم انجام دادن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

لمینت که مشکلی نداره همسر من انجام دادهحتی پدر مادرمم انجام دادن

چندساله ؟ 

راضین ؟ اتفاقی نیفتاده ؟ 

لمینیت یا کامپوزیت

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

کنسلهههه

این کارایی که انجام داده حس میکنم چهرش زنونه شده😂

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

چندساله ؟ راضین ؟ اتفاقی نیفتاده ؟ لمینیت یا کامپوزیت

پدرمادرم که زیاده نمیدونم دقیقا

ولی همسرم سومین سال هست 

کامپوزیت خیلی بده همسرم کرده بود رفت درآورد همون یک روز بعدش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

پدرمادرم که زیاده نمیدونم دقیقاولی همسرم سومین سال هست کامپوزیت خیلی بده همسرم کرده بود رفت درآورد ه ...

پس همه لمینیتن ؟ 

پس چرا میگن میفته دندونو میپوسونه همش تو دندون پزشکی باید باشیو فلان

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

پس همه لمینیتن ؟ پس چرا میگن میفته دندونو میپوسونه همش تو دندون پزشکی باید باشیو فلان

اونا کامپوزیتن داغون میکنه دندونو

اونا کامپوزیتن داغون میکنه دندونو

نه من لمینیتو شنیدم میگن بده و گرانتر اما کامپوزیت بدون تراشه منم لمینیت کردم خیلی تراشیده اما نگرانم

نه من لمینیتو شنیدم میگن بده و گرانتر اما کامپوزیت بدون تراشه منم لمینیت کردم خیلی تراشیده اما نگران ...

نه بیشتر تحقیق کن لمینت درسته تراش میدن ولی عمرش بیشتره رنگ نمیگیره و نمیشکنه و تمیز کردنش بهتر از کامپوزیت هست و دهن بو نمیگیره

نه بیشتر تحقیق کن لمینت درسته تراش میدن ولی عمرش بیشتره رنگ نمیگیره و نمیشکنه و تمیز کردنش بهتر از ک ...

چ میدونم والا از اون روز ک من انجام دادم دیگ همه اینستا میگن لمینیت هزینه زیاده و تراش عمیق اما کامپوزیت بدون اسیبه و کم هزینه ...

مرسی عزیزم

چ میدونم والا از اون روز ک من انجام دادم دیگ همه اینستا میگن لمینیت هزینه زیاده و تراش عمیق اما کامپ ...

خواهش میکنم