عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4932 عنوان لمینتت 95 بازدید | 13 پست پسری که دندوناشو لمینت میکنه و به چونش ژل میزنه و بینی عمل میکنه بعد برای هرکدومم یه دلیل میاره😂بنظرم جالب نیست فقد برای جلب توجهه.بنظر شما چی؟ 1403/12/28 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنفر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 2905 من همسرم بینیش و عمل کرد قوز داشت ولی باز بهش میگم قبل عمل مردونه تر بوداصلا موافق ژل برای مرد نیستم و لمینت
bi_enteha عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2961 من ک از پسرای عملی خوشم نمیاد خانوم مهندس مملکت هستم😍 دعا میکنین ب خواسته هام برسم؟!
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 29006 لمینت که مشکلی نداره همسر من انجام دادهحتی پدر مادرمم انجام دادن کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
zzazz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2179 لمینت که مشکلی نداره همسر من انجام دادهحتی پدر مادرمم انجام دادن چندساله ؟ راضین ؟ اتفاقی نیفتاده ؟ لمینیت یا کامپوزیت سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5137 کنسلههههاین کارایی که انجام داده حس میکنم چهرش زنونه شده😂 چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 29006 چندساله ؟ راضین ؟ اتفاقی نیفتاده ؟ لمینیت یا کامپوزیت پدرمادرم که زیاده نمیدونم دقیقاولی همسرم سومین سال هست کامپوزیت خیلی بده همسرم کرده بود رفت درآورد همون یک روز بعدش کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
zzazz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2179 پدرمادرم که زیاده نمیدونم دقیقاولی همسرم سومین سال هست کامپوزیت خیلی بده همسرم کرده بود رفت درآورد ه ... پس همه لمینیتن ؟ پس چرا میگن میفته دندونو میپوسونه همش تو دندون پزشکی باید باشیو فلان سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 29006 پس همه لمینیتن ؟ پس چرا میگن میفته دندونو میپوسونه همش تو دندون پزشکی باید باشیو فلان اونا کامپوزیتن داغون میکنه دندونو کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
zzazz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2179 اونا کامپوزیتن داغون میکنه دندونو نه من لمینیتو شنیدم میگن بده و گرانتر اما کامپوزیت بدون تراشه منم لمینیت کردم خیلی تراشیده اما نگرانم سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 29006 نه من لمینیتو شنیدم میگن بده و گرانتر اما کامپوزیت بدون تراشه منم لمینیت کردم خیلی تراشیده اما نگران ... نه بیشتر تحقیق کن لمینت درسته تراش میدن ولی عمرش بیشتره رنگ نمیگیره و نمیشکنه و تمیز کردنش بهتر از کامپوزیت هست و دهن بو نمیگیره کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
zzazz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2179 نه بیشتر تحقیق کن لمینت درسته تراش میدن ولی عمرش بیشتره رنگ نمیگیره و نمیشکنه و تمیز کردنش بهتر از ک ... چ میدونم والا از اون روز ک من انجام دادم دیگ همه اینستا میگن لمینیت هزینه زیاده و تراش عمیق اما کامپوزیت بدون اسیبه و کم هزینه ...مرسی عزیزم سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 29006 چ میدونم والا از اون روز ک من انجام دادم دیگ همه اینستا میگن لمینیت هزینه زیاده و تراش عمیق اما کامپ ... خواهش میکنم کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️