2777
2789
عنوان

چقدر گشادم

385 بازدید | 22 پست

دیروز جوگیر شدم کل اتاقم رو ریختم بیرون طوری که الان جای راه رفتن هم تو اتاقم نیست خاک تو سرم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از دیروز میخوام جمع کنن همش یا گوشی دستمه یا میخوابم یا الکی الکی کتابارو ورق میزنم خاک تو سر احمقم 

....

این منممم😭کارا رو باهم میکنم 😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آهنگ زیادی شاد بزار 

موهارم گوجه ای کن 

شروع کن به تمیز کردن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

جمع کن بره بابا

من اگه یه موقع همت کنم و وسایلمو بریزم تا کامل مرتبشون نکنم دیگه نمیشینم

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

اهنگ بزارم خانواده ام خونه هستن نمیتونم بلند کنم صداشو 🤦‍♀️

اشکال نداره همون صدای کمشم کارتو راه میندازه 😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
زنگ بزن یکی رو برای شب دعوت کن ،خواهی دید که چطور مثه برق و باد همه کارارو انجام میدی

ما

آدم ها فقط نیاز داریم یکی بیاد خونه مون 

دیگه همه چی حل میشه ردیف

معجزه شکر گزاری...

چند تا اهنگ معرفی میکنی 😁همه اهنگام غمگینه تا میزارم دلم میخواد گریه کنم🤦‍♀️

ای وای سحر

لجباز سحر

دینله ماهسون 

بله رو بگو ای یار 

بیا بریم کوه رضا ملک زده

اینارو منم یادم اومد که هر سری میخام اتاق تمیز کنم تکرار میشن😅😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792