2777
2789
عنوان

کیا چهارشنبه سوری تنهان

162 بازدید | 16 پست

من و همسرم تهران تنهاییم....بخاطر بارداری من نمیتونیم جایی بریم.

کسی هست مثل ما تنها سر کنه امشبو؟😕😕بیاین همو پیدا کنیم لااقل شاید چاره ای اندیشیدیم🤷‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهم تو خونه تنهاییم بچم حال نداره وگرنه میرفتیم باغ مادرشوهرم پارسال همین موقع منم حامله بودم یادش بخیر رستوران موسیقی زنده دعوت بودیم همش میگفتم واسه خدا کی چهار ماه دیگه میشه بچم دنیا بیاد خسته شدم از حاملگی😆

کجایید خیلی بده😑

اگ فامیل فامیل باشه خوبه

ما که خیری ندیدیم...

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

اخی...ماام همینیم مدام تنهامدام سکوت

ببخشیدا شمارو نمیدونم

ولی من تنهایی رو بهتر دوس دارم 

حالا امروز قرار شده چن نفر از فامیلایی که زیاد باهاشون اوکیم بیان..که اگه دست خودم بود میرفتم..

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

باز لااقل ادم واس یه شب تحملشون میکنه.تنهایی خیلی بده.درده

من با فامیلای پدری ک نزدیک ۸ ماهه قهریم...

فامیلای مادذی هم ماشالله سرشون شلوغه من بابام حوصلش نمیکشه

قرار شده از فامیلای دور بیان ک اوکیم 

ک اونم دوس ندارم ب نظرم تنها بهتره

ن بابا ادم دورش ک شلوغ باشه روحیه شو از دس نمیده

والا ما ک هرچه میگذشت از زندگی ناامید میشدیم...

الان اینایی که دارن میان واقعا خوبن و ادم روحیه ش حفظ میشع ولی میگم دا مونده فامیل چجوری باشه