2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا بیکاری مگه بهش پیام میدیتازه عروسی؟؟

نه دوازده ساله ازدواج کردیم کاریم نکردم بیخودی میگه من به هدفم نرسیدم ناراحتم حالا هدفش اتوبوس بود مسافر ببره کربلا پولشو نداشت الان قم نیروگاه قسمت حراسته منم دور از پدر مادرم سهرستانن تازه یه داداش مریض دارم به خاطر کارش مهاجرت کردم آخرش اینه جوابم

نه دوازده ساله ازدواج کردیم کاریم نکردم بیخودی میگه من به هدفم نرسیدم ناراحتم حالا هدفش اتوبوس بود م ...

ای جان. تازه اینجوری شده پس. مردا باید ناراحتیشونو سر یکی خالی کنن دیگه. الان زورش به تو رسیده یه چند روز محلش نده

هر چی حرف داشت بارم کرد بعد میگه از تو ناراحت نیستم میگه چون به هدفم نرسیدم هیچکسو نمیخوام برو پی زن ...

آها بعنی تقصیر تو نبوده

رندگی جنسی و عاطفیتون خوبه؟

اگ ن خطرناکه

ای جان. تازه اینجوری شده پس. مردا باید ناراحتیشونو سر یکی خالی کنن دیگه. الان زورش به تو رسیده یه چن ...

خنده و ذوقشو برای پسر عمه اش داره و خانواده اش بهدمن میرسه اینجوریه بدم اومد ازش بچه ها نبودن طلاق میگرفتم میگه فگر کن من زن گرفتم ازم بدت اومد متنفر شدم

خنده و ذوقشو برای پسر عمه اش داره و خانواده اش بهدمن میرسه اینجوریه بدم اومد ازش بچه ها نبودن طلاق م ...

ای وای ی مشاور برو برو

اگ اذیتش نکردی شاید خبریه

چیز مشکوکی ازش ندیدی?