2777
2789
عنوان

خانمای ک شوهرشون باغدار هس

96 بازدید | 3 پست

همسرم شغل اصلیش مغازه داره اما باغ هم داره.پارسال شوهرم مغازه بود زنگ میزد ک بابا و مامانم می‌هد باهاشون برو باغ ...و من می رفتم باهاشون چون باغ پدرشوهر و شوهر پیش هم هس.خب منم مجبور بودم‌برای باغ اونا هم کمک کنم.حتی ب شوهرم بهانه آوردم نمیتونم کاردارم مجبورم می‌کرد.اگه شوهرم خودش میومد باهام میرفتیم مشکلی نداشتم مشکلم اینه با پدرشوهرم اینا ک آدمای پرتوقع و بدی دیدم میرفتم انگار شوهر نداشتم.

نمیخوام امسال مث پارسال شه چیکار کنم...شوهرمم بچه ننه هس اینم بگم

چه محصولی؟ چیکار می‌کنین تو باغ

کارگر مگه ندارین

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خوب نرو مگه جونت از سر راه اوردی ، ما یک باغچه ۲۰۰ متری داریم درخت گیلاس داره اصلا نمی رم ، بچینم کارگر بگیرن این روستایب که ما باغچه داریم همه باغ دارا کارگر افغان می کیرن 

2790
2778
2791
2779
2792