2777
2789
عنوان

تنها آرزوم 😔😔

304 بازدید | 18 پست

تا حالا کسیو دیدید آرزوش باشه مریضی لاعلاج بگیره؟؟، اگر امروز به من بگن فلان مریضی رو گرفتی از ذوق خوابم نمیبره ،شاید فک کنید دیونه شدم نه ،دلم میخواد نباشم متاسفانه نمیتونم خودمو خلاص کنم،چون ریسک زنده موندنش زیاده'ولی اگه بدونم مریضم دنبال دوا درمونم نمیرم که زودتر بمیرم 

منکه به ارزوهام نرسیدم انشالله به این آرزوم برسم،وقتی میبینم یکی برای عزیزش ناراحته که بیماره،میگم خدایا  اون کسی که دوست داره زندگی کنه مریض میشه'حالا منی که دوست دارم بمیرم هر روز باید چشمامو باز کنم ،من نمیگم زندگی بده اتفاقا خیلی قشنگه ولی من به جایی رسیدم که زنده موندنم برام عذابه 😭😭ولی از صمیم قلبم دعا میکنم کسانی که تاپیک منو میخونن انشالله امسال به تک تک آرزوهای خوبشون برسن 

وای دلم خواست یدونه بزنم تو دهنت 

پاشو پاشو خودتوجمع کن تو قوی هستی این چه چرت و پرتایی داری میگی

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا هم نظرت همینه؟ روز تولد مامان باباتم ارزوت همینه؟ 

اینا گذرا میاد سراغمون جدی نگیر خودمن همین چند روز پیش انگار سرچنتا اتفاق دنیا آوار شد رو سرم شب همش با آرزوی اینکه بخوابم بیدار نشم خوابم برد

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

خدا نکنه عزیزم انشاالله روی خوش زندگی رو ببینی اینجور آرزوها زمانی برآورده میشن که نمیخوایش 

همیشه در حق خودت و دیگران آرزوهای خوب کن قشنگم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عشقم میدونم چقدر این روزا رو سخت میگذرونی 

منم روزای سخت زیاد داشتم 

روزایی که حتی فکر میکردم انفدر غصه دارم به صبح نمیکشم ولی مثل بقیه روزا بیدار شدم 

ولی اصلا قوی بودن تو روزای بد بخدا که یه کیف دیگه داره 

خوب بودن تو روزای خوبو که همه بلدن 

لطفا با خودت یکم فکر کن هممون روزای سخت خیلی زیاد داریم قرار نیست کم بیاریم باشه؟

الان داری این حرفا رو می‌زنی فکر کردی مریضی لاعلاج به همین راحتیه که بیوفتی بمیری؟ ذره ذره آب میشی وقتی از درد نتونی کاری بکنی تازه میفهمی اینی که گفتی یعنی چی

اینقدر ناامیدی جای آرزوی خوب همچین چیزی میخوای اخه 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم