پردیساهستم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 31 عنوان بارداری 91 بازدید | 9 پست سلام روزتون بخیر خانما یه سوال دارم هشت روز بعداز رابطه ازمایش خون بارداری رو نشون میده ؟امروز موعد پریودمهالبته همون روز قرص خوردم هنوز پریود نشدم 1403/12/28 | 07:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشناآشنا عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 9868 بذار از موعد پریودت چند روز بگذرهقرص وقتا پریودو به تاخیر مبندازه. میگن برای افزایش جمعیت عمدا قرصارو ضعیف کردنفقط ک اندوم پیشگبری مطمئنه
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35924 بذار از موعد پریودت چند روز بگذره قرص وقتا پریودو به تاخیر مبندازه. میگن برای افزایش جمعیت عم ... ش# ایعه نکنیموالامن خیلیا شنیدم سال هاقرص مصرف میکنن وتاخودشون نخواستن باردارنشدن وخدایی که بشددددت کافیست❣
پردیساهستم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 31 بذار از موعد پریودت چند روز بگذرهقرص وقتا پریودو به تاخیر مبندازه. میگن برای افزایش جمعیت عمدا قرصا ... بدتر استرس دادی به من که😐
آشناآشنا عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 9868 ش# ایعه نکنیموالامن خیلیا شنیدم سال هاقرص مصرف میکنن وتاخودشون نخواستن باردارنشدن دوست صمیمی من باردار شد. خدا بهش یه گل پسر داد. اول میخواست سقط کنه از گناهش ترسید. به خاطر فشار مالی بچه ۹ ماهش شد بیمه زایمانش تموم شد رفت سرکار. با قرص پیشگیری کرده بود
آشناآشنا عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 9868 بدتر استرس دادی به من که😐 نه انشالله چیزی نیستاصلا تاریخ تخمک گذاریت نبودهپیشگیریتو محکم کن
پردیساهستم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 31 نه انشالله چیزی نیستاصلا تاریخ تخمک گذاریت نبودهپیشگیریتو محکم کن عزیزم پریود شدم امروز
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35924 دوست صمیمی من باردار شد. خدا بهش یه گل پسر داد. اول میخواست سقط کنه از گناهش ترسید. به خاطر فشار مال ... بارداریش بخاطرناپرهیزی خودشون بوده،یااینکه چیزی مصرف کرده که اثرقرص روبرده مثه آنتی بیوتیک یایک شب یادش شده و،،،ولی اینکه عمدااثرقرص روکم کنن که ملت بارداربشن،اینطورنیس!! وخدایی که بشددددت کافیست❣