2777
2789
عنوان

شوهرم

202 بازدید | 8 پست

بچه ها باردارم نمیدونم چرا به دلم افتاده شوهرم باکسی غیر من هست امشب بهش گفتم فقط خندید و بحث و عوض کرد شغلشم جوریه که ازم دوره و من نمیتونم برم اون شهر امروزم گفت چند وقت پیش لباس گرفتم بحثمون شده نگفتم بهت الان نشونت دادم نمیدونم از بارداریه یا واقعا خبری هست شمام تو بارداری ازاین حسا داشتین؟

زیاد سرش تو گوشی نیست؟  یا مثلا تماسای قایمکی؟  برداشت پول های زیاد از حساب؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد سرش تو گوشی نیست؟ یا مثلا تماسای قایمکی؟ برداشت پول های زیاد از حساب؟

سرش زیاد تو گوشی اما یواشکی چکش میکنم چیزی تو گوشیش نیست بیشتر اکسپلور میگرده تماسم همه رفیقاشن تاوقتی پیشمه پولاشم نمیدونم چقدر میشن و چجوری خرج میشن اما جدیدا یادداشت میکنم بهم میگه خرج اضافه نداره

ب فکر بچت باش الان‌کاری از دستت برمیاد ؟ بگم حس ی زن هیچوقت اشتباه نمیکنه

اخه میدونی میگم لباس یهو از کجا دراومد اونم به من نکفته و میگه برای چندماه پیش خریدم شایدم راست بگه و من حساس شدم نمیدونم

سرش زیاد تو گوشی اما یواشکی چکش میکنم چیزی تو گوشیش نیست بیشتر اکسپلور میگرده تماسم همه رفیقاشن تاوق ...

عزیزم حساسیت نشون نده ایشالا هیچی نیست و حساس شدی

اتفاقا چون خندیده چیزی نیست اگه عصبی میشد و دفاع میکرد احتمال خیانتش بیشتر بود

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

عزیزم حساسیت نشون نده ایشالا هیچی نیست و حساس شدیاتفاقا چون خندیده چیزی نیست اگه عصبی میشد و دفاع می ...

نه اسممو صدا زد و خندید بعد دید من هی گیر میخام بدم گفت عزیزم اخرشبی اعصاب خرابی دوست داری؟بگیر بخواب و خوابید