2777
2789
عنوان

يه چي بگم

454 بازدید | 42 پست

بچه ها دعوام نكنيد بخدا خسته شدم 

انقدر خسته شدم ناز شوهرمو كشيدم 😭بازم همش حالمو ميگيره خو منم دلم ناز كردن ميخواد الان ١ساله من زمخت شدم😔

منم ميخوام زن بد شم برم خيانت كنم يكي بهم محبت كنه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

خیانت نکن حالا . همین که به خودت وقتت رو اختصاص بدی و نازشو نکشی از هوا میفته . بی خیالش شو و اوقاتت رو با استخر و باشگاه و سینما رفتن با رفیقات و آشپزی و پرورش گل و کتاب خوندن بگذرون . احترام ایشونم نگه دار اوایل سخته ولی کم کم هم خودت به این تفریحات سالم عادت میکنی هم ایشون رو مجبور به احترام میکنی 

هیچ  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیانت نکن حالا . همین که به خودت وقتت رو اختصاص بدی و نازشو نکشی از هوا میفته . بی خیالش شو و اوقاتت ...

هر توهيني بهم ميكنه تازه ميگه همه چيو بايد تو خونه ياد بگيري 😭😭😭خودش باشگاه ميره 

چرا هرچي ميشه ذهن مون ميره سمت خيانت 

چون منم زنم منم محبت ميخوام منم حس زنونگي ميخوام نه تحقير نه فحش

محبت کن 

شاید دیر ولی حتما نتیجه شیرینشو میچشی

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز