2777
2789
خب یه سری جاها تو شهرمون هست که مخصوص چهارشنبه سوری هاست ولی نه برای بمبای ماچون برای ما دیگه رسما ب ...

ولی واقعا صداهای بلندی که حتی از طبقات هفتم به بعدم بالا میاد و شنیده میشه باعث آزار میشه من نمیدونم انجام دهندش چطور لذت میبره از اینهمه صدا

هیچوقت برام شفاف سازی نشد

کاربری دست دونفره🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی واقعا صداهای بلندی که حتی از طبقات هفتم به بعدم بالا میاد و شنیده میشه باعث آزار میشه من نمیدونم ...

اونایی که تو شهر اینکارا رو میکنن واقعا دیوونن

این دیوونه بازیا فقط تو بیابون و خارج شهر حال میده که صداش تو محیطم میپیچه و اوووووووووووووووووووووف نگم برات☠️💀👻

یک عقاب همیشه تنهاست...

اونایی که تو شهر اینکارا رو میکنن واقعا دیوونناین دیوونه بازیا فقط تو بیابون و خارج شهر حال میده که ...

به به بله اینجوری رو موافقم

ان شاءالله موفق باشید و خوش بگذره

کاربری دست دونفره🙏🏼
ولی واقعا صداهای بلندی که حتی از طبقات هفتم به بعدم بالا میاد و شنیده میشه باعث آزار میشه من نمیدونم ...

جالبیش اینجاست خودشونم بافرهنگ هم میدونن واقعا این سر و صداهای بی معنی یعنی چی؟! مثلا دو تا هم ترقه انداخت کف خیابون واقعا معنی یا مفهوم کارشونو درک نمیکنم. والا خارجی ها مراسم دارن خوش به حالشون مثلا همون هالووین ، دور همن شادی میکنن سر و صدای ناهنجار یا مزاحمت برای همدیگه درست نمیکنن 

کسی که تازه کار باشه چرا ولی برای ما نه خیلی مهمه ترکیب مواد و بعدش مهارش با چسب

خخ خیلی هیجان داره مخصوصا وقتی نور روشن میشه یبار با بابابزرگم یچیزی توی این مایه ها درست کردیم منتها بدجا انداختیم تو مجتمع شیشه ها چندتایی خورد شد 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

جالبیش اینجاست خودشونم بافرهنگ هم میدونن واقعا این سر و صداهای بی معنی یعنی چی؟! مثلا دو تا هم ترقه ...

تازه جرعت داری بهشون بگو نکن

میپرن به آدم که واااای همین یه دلخوشیم میخوای ازمون بگیری

کلا ایران حالا حالاها درست نمیشه

اگر اقتصادشم درست بشه فرهنگش چند صد سال طول میکشه تا دوباره برگرده به تمدن اصیل و با فرهنگ خودش

کاربری دست دونفره🙏🏼
خخ خیلی هیجان داره مخصوصا وقتی نور روشن میشه یبار با بابابزرگم یچیزی توی این مایه ها درست کردیم منته ...

کسی که تو این کار وارد نباشه و تازه کار باشه واقعا واقعا خطرناکه و حتی احتمال مرگم داره چون با حجم زیادی مواد منفجره روبرویی☠️💀

یک عقاب همیشه تنهاست...

تازه جرعت داری بهشون بگو نکنمیپرن به آدم که واااای همین یه دلخوشیم میخوای ازمون بگیریکلا ایران حالا ...

حرف حقُ زدی گلم اصلا نمیشه باهاشون طرف شد ولی واقعا متاسف میشم از اینکه دوره زمونه جوری شده هیچکس مراعات حال دیگری رو نمیکنه دور از جوون همه شاید یکی مشکل اعصاب داشته باشه شاید یه نفر مریض داشته باشه واقعا با این سر و صدا آرامش برای کسی میمونه