اخرین سالی که چهارشنبه سوری برنامه داشتیم، 12 سالم بود، عموم برا هممون منور خرید، دیگه از اون سال اصلا خوشم از سر و صداهای چهارشنبه سوری نمیاد
قشنگ جنگ به پا میشه😑
برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علیابنابیطالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚
من یه ایرانی بیفرهنگم افکورس که ترقه میخرم میزنم حال میکنم
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
چند ماه. پیش یک بسته ترقه خریدم برای پسرم ولی اینقدر
اینجا امشب میترکونند که من وحشت زده شدم جرأت نمیکنیم یک دونه روشن کنیم
عمم پرستاراورژانس هست میگفت امروز یکی آورده بودن
تکه تکه شده بود با همین ترقه ها
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
من یه ایرانی بیفرهنگم افکورس که ترقه میخرم میزنم حال میکنم
اصلا هم مشخص نیست که عامدانه به ایرانی ها توهین میکنی
بی فرهنگی خودتو به پای ایران ننویس
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
اصلا هم مشخص نیست که عامدانه به ایرانی ها توهین میکنیبی فرهنگی خودتو به پای ایران ننویس
بیس بندی جمله خیلی معروفه شما متوجه نشدی
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
متوجه شدم اتفاقا اما با مراجعه به آرشیو شما در دُرپراکنی علیه ایران متوجه قصدتون شدم گلم
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
هیچی چرا باید ترقه خرید چیزیه که چینی های کثیف وارد ایران کردن فرهنگ ما روشن کردن آتیش وقاشق زنی هست همینو بس البته الان دیگه مردم دل و دماغ ندارن واسه همینا ام