2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از عمل بینی 😐

2131 بازدید | 65 پست

بعد عمل خیلی چهرم تغییر کرده مخصوصا چسب رو که برمیدارم شوهرم با قیافه جدیدم ارتباط نمیگیره خودم باهاش کنار اومدم ولی اون نه تا چسب رو برمیدارم میگه توروخدا چسبتو بزن یکی دیگه شدی دلم برا قیافه قبلت تنگه حس میکنم زن جدید اومده تو خونه خیلی ناراحت میشم اینجور میگه ب نظرتون چیکارش کنم؟ یعنی عادت میکنه ب قیافه جدید یا ممکنه دیگه از چهرم خوشش نیاد؟

مهم خودتی

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراضی بود از عمل؟مگ عمل چقد می‌تونه تاثیر بذاره

خیلی زیاد بعضی ها تغییر میکنن

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘

فانتزی عمل کردی؟

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘