2777
2789
عنوان

یکی بهم بگه چیکار کنم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست
به یه چیزی فکر کن... اگه میتونی درستش کنی چرا ناراحتی .. اگه نمیتونی درستش کنی چرا ناراحتی..

باورکن تو حرف راحته.. حرفت درسته ولی نمیدونم میتونم درستش کنم یا نه و اصلا همش انگار زندگی عذابم میده یکم‌نشد مثلا دوماه فقط خوشی باشه نمیدونم‌چرا زندگیم اینطوره

اخه عزیزم تاحالا هرچی تاپیک زدم کمکی خواستم نبوده کسی کلا یا تهش خیلی کم اومدن.. دوستیم ندارم دربارش ...

ببین تقریباً هممون تو همین وضع هستیم ...

سعی کن دو روز استراحت کنی 

بعد افکارت بیار ر‌و کاغذ 

واسه هر مشکل هر راه حلی که به ذهنت میاد بنویس و براش برنامه ریزی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هروقت ی مشکلی برام پیش میاد هی غصه هی چرا هی گریه خلاصه تو این 3سال اخیر له شدم له،،،،، و هروقت ن ...

مرسی عزیزم.. دعا کن برام.. والا همش تا میام انرژی مثبت بشم یچیزی گند میزنه به زندگیم حقیقتا منم حساسم کلا ناامید میشم

ببین تقریباً هممون تو همین وضع هستیم ...سعی کن دو روز استراحت کنی بعد افکارت بیار ر‌و کاغذ واسه هر م ...

من خیلی حساسو عجولم زندگیم همش روی سختش نشونم میده.. کلا صبر سخته برام.. سعیمو میکنم ولی واقعا غیراینا زندگیم روی ناخوششو هی نشونم میده 

باورکن تو حرف راحته.. حرفت درسته ولی نمیدونم میتونم درستش کنم یا نه و اصلا همش انگار زندگی عذابم مید ...

کلا زندگی متلاطمه هیچیش ثابت نیست نه خوشیش نه غمش.. و دقیقا تو کلام راحته زمانی تو از بند همه چی رها میشی که شکل حرفات باشی

کلا زندگی متلاطمه هیچیش ثابت نیست نه خوشیش نه غمش.. و دقیقا تو کلام راحته زمانی تو از بند همه چی رها ...

درسته.. هیچی ثابت نیس ولی حس میکنم من دیگ خیلی غم‌میاد هی و نمیذاره یکم اروم باشم..منظورت چیه شبیه حرفات بشی؟ 

مرسی عزیزم.. دعا کن برام.. والا همش تا میام انرژی مثبت بشم یچیزی گند میزنه به زندگیم حقیقتا منم حساس ...

منم بخدا یعنی اصن نمیتونم بشمرم وبگم مسایلی ک پیش اومده تو این مدت بسکه. من هرهفته زار زدم تا این تموم میشد بعدی بعدی

ولی خداخیربده دخترعمم یکسره میگفت غصه نخور درست میشه ودلداری دیگه

بعددیدم واقعا انگارهمش منتظرم اتفاق بد بیفته

دیگه نمیزارم فکربد بیاد سراغم، حواسمو پرت میکنم

جدی ب اتفاقای بد فک نکن برنامه ریزی کن و فعال باش

ایشالله درست میشه

منم بخدا یعنی اصن نمیتونم بشمرم وبگم مسایلی ک پیش اومده تو این مدت بسکه. من هرهفته زار زدم تا این تم ...

خداروشکر‌کسی بوده کنارتون عزیزم قدرشو بدونید ، من متاسفانه نیس فامیل که بدترم خوشحال میشن اگه غممو بفهمن دوستم نمیتونم بگم..دعا کن برا منم‌نمیدونم واقعا اصلا با دعا درست میشه یا نه.. خیلی منم‌حساسم واقعا داره غما میکشتم

بارها شده به ته خط رسیدم  توی اون لحظه اون موضوع که باعث ناراحتیم شده رو رها کردم و بخدا توکل کردم  و به مرور زمان  تا حدودی و گاها همه اون مشکل حل شده.

نمیدونم حکمت این دنیا چیه حکمت خدا چیه واقعا نمی دونیم شاید گاهی هیچ کاری نباید کرد ببینیم توی این اوقیانوس پر تلاطم خدا توی کدوم ساخل مارو میندازه

این نیز بگذرد .....
بارها شده به ته خط رسیدم توی اون لحظه اون موضوع که باعث ناراحتیم شده رو رها کردم و بخدا توکل کردم ...

موافقم گاهی نمیدونیم‌چرا چی داره میشه.. ولی اون لحظه واقعا یخته ادم خودشو جمو جور کنه.. خدا به هممون کمک کنه

موافقم گاهی نمیدونیم‌چرا چی داره میشه.. ولی اون لحظه واقعا یخته ادم خودشو جمو جور کنه.. خدا به هممون ...

توی این ماه مبارک از خدا می خوام مشکلاتت و غمت رو به بهترین نحو حل کنه🤲

تو هم برای مشکل من دعا کن 🙏

این نیز بگذرد .....
توی این ماه مبارک از خدا می خوام مشکلاتت و غمت رو به بهترین نحو حل کنه🤲تو هم برای مشکل من دعا کن 🙏

ایشالا مشکل شماام رفع بشه عزیزم خیلی دعام‌کن مرسیییی