لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چه کسی پیروز جنگ است؟نمیدانم عزیزم،نمیدانم چه کسی پیروز است اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.
من میخوام برم درس بخونم همونجا هم بمونم دیگه بر نگردمهنوزم تا ۱۸ سالگی وقت دارم صرفا میخوام یه کشورو ...
من تو این مورد اطلاعات کافی ندارم ولی عموماً گرفتن بورسیه برای مقطع کارشناسی خیلی سخته و خود دانشجو های مقیم اون کشور هم معمولا پول میدن و درس میخونن و تو مقاطع بالاتر فاند میگیرن ک برا خودمون هم همین طوره