2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست

سلام عزیزم درک می کنم تو چه شرایط وحشتناکی هستین

اول از همه باید به ظاهر خونسردیتون رو حفظ کنید و اون قلیان درونیتون رو به پسرتون نشون ندین

الان سرزنش و سرکوفت زدن باعث میشه بسمت اون خانم بیشتر کشیده بشه پس از در دوستی باهاش وارد بشید

ازش بپرسید چی در اون زن براش جذاب؟چه اخلاقیش خوبه و عاشق چیش شده

بعد ک گفت بهش بگید در مورد آینده و تبعاتش فکر کرده

ازش بپرسید برا آینده چه فکرایی داره بهش بگید وقتی تو ۴۰ سالت بشه اون خانم ۵۵ سالش و دیگه نه توان محبت کردن داره نه حوصله نه انرژی 

اگه تو اطرافیان دارین نمونه بهش نشون بدید

و حتما حتما سعی کنید پیش مشاور برید بهش بگید ما وقتی موافقت میکنیم ک تو مثلا ۱۰ جلسه مشاوره بری 

حتی اگه توشهرتون مشاور نیست مشاوره نوجوان انلاین پیدا کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم درک می کنم تو چه شرایط وحشتناکی هستیناول از همه باید به ظاهر خونسردیتون رو حفظ کنید و اون ...

ممنون عزیزم  زحمت کشیدی اومدی پست کذاشتی امشب ب اصرار پسرم رفتم خانمه رو دیدم خییییلی سرزبون داشت مخالفت خودم بهش گفتم شدیدا برخورد کردم گریه کرد گفت عاشق پسرتم گفتم برو یکی پیگه برا خودت انتخاب کن همه رو بگم طولانی میشه الان که اومدیم خونه پسرم همچنان پافشاری میکنه که میخوامش و‌باهاشم ازدواج میکنم حالم خیییلی بده جای احیا شب قدر اومدم بیمارستان،😭😭

عزیزم وقتی همیشه به حرفش بودید الان نمیتونی آگاهی کنی همراهش باش فقط کار بیخ پیدا نکنه... یه سیب رو ...

سلام عزیزم ب اصرار پسرم رفتم اون خانم دیدم خیلی حالم خرابه اومدم بیمارستان جلو من باهم روبوسی کردن وااای خدا من و ببخش با این پسری که تربیت کردم،😭

سلام خانما پسرم از دیشب رفته اتاقش بیرون نمیاد الانم هرچی اصرار کردم بیاد پای سفره هفت سین لحظه تحویل سال نمیادد

خیلی شرایط بدی دارم هیچوقت فکر نمیکردم این مسائل برا زندگیم پیش بیاد فقط تو فیلما دیدم😭

ممنون عزیزم زحمت کشیدی اومدی پست کذاشتی امشب ب اصرار پسرم رفتم خانمه رو دیدم خییییلی سرزبون داشت مخ ...

باید و باالجبار صبور باشی

شما باید قوی باشید تا بتونید این وضعیت رو مدیریت کنید.

الان وقت جنگیدن نیست

پسر شما در اوج احساسات قرار داره و هرچه بیشتر مخالفت کنید، بیشتر بر تصمیمش پافشاری می‌کنه پس به‌جای اینکه فوری منصرفش کنید بهش بگید

من می‌فهمم که تو چقدر این دختر را دوست داری، اما این تصمیم بزرگیه که نیاز به فکر کردن داره بیا چند روزی روی این موضوع بیشتر فکر کنیم و بعد دوباره درباره‌اش صحبت کنیم

این حرفا باعث میشه که کمتر در برابر شما گارد بگیره

اگر حس کنه که شما می‌خواید عشقش رو ازش بگیرید، ممکن بیشتر به سمت این زن کشیده بشه پس ارتباطتان را باهش حفظ کنید، حتی اگر در دلتان از این ماجرا رنج میکشید

باید راهی پیدا کنید که بدون اینکه به غرورش لطمه بزنید، او را به فکر بیشتر وادارید.

حتما حتما خودتون‌پیش مشاور برید

باید و باالجبار صبور باشیشما باید قوی باشید تا بتونید این وضعیت رو مدیریت کنید. الان وقت جنگیدن نیست ...

خیییلی خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبت انشاالله سال خوبی داشته باشید.من واقعا یه جاهایی رو اشتباه برخورد کردک ولی حرفای شما کمک بزرگی بهم کرد الهی ههمیشه شاد و سلامت باشی خانم مهربون🌹🙏

چکار کردین؟چیشد؟

فعلا اومدیم مسافرت چند روزی شهرمون نیستیم متاسفانه پسرم داائم سرش تو گوشی با اون چت میکنه یا از ما که دور میشه تلفن صحبت میکنه😭😭بدنررین سفری که اومدم

النماس دعا

راهکار بده دوست گلم🙏

اگر با پسر خودتون هم مثل ما صحبت می‌کنید تجدید نظر کنید تو رفتارتون

الان شما به حرفی که زدید اعتقاد دارید ؟یعنی خودتون اگر حتی اون مادر بودید اجازه می‌دادید پسر شانزده سالتون با یه زن  رابطه داشته باشه ؟؟

الان شما به حرفی که زدید اعتقاد دارید ؟یعنی خودتون اگر حتی اون مادر بودید اجازه می‌دادید پسر شانزده ...

ببینید شما پاسختون نه به من خوب و محترمانه بود و نه با استارتر خوب صحبت کردید... لذا بحثی نمیتونه ادامه پیدا کنه. 

بگذریم از اینکه اون کامنتی ک به من پاسخ دادید ربطی به سوال الانتون نداره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز