2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نزار برع

اصلن ب حرف من و‌پدرش گوش نمیده به هر بهانه ای میره بیرون،😭مام فقط همین یه دونه پسر داریم دلمون نمیاد ناراحتش کنیم تحدید میکنه که بلایی سرتون میارم که پشیمون بشید

فقط خداااا کمکت کنه 

به نظر من که فقط توسل کن و در خونه ایمه برو تا نجات بدن پسرت رو 

فکر نکنم حرف زدن تاثیری داشته باشه 

فقط برو آمار زنه رو دربیار ...... ببین پدر و مادر یا برادری نداره ؟ با اونا صحبت کن 

فقط خداااا کمکت کنه به نظر من که فقط توسل کن و در خونه ایمه برو تا نجات بدن پسرت رو فکر نکنم حرف زدن ...

توروخدا برام دعا کن من حالم خیلی بده همی الان که دارم تاپیپ میکنم سرم از درد داره منفجرمیشه خدا میدونه بیشتر نگران رابطه جنسی ام😭😭

سلام عزیزم اول از همه خداروشکر کن پسرت امده بهت گفته و متوجه شدی ببین کاری الان ب پسرت ندادم اون الان درگیر هورموناش و یه سری احساس زودگذر شده 

تو اول از همه باید خونه اون خانوم و پیدا کنی ببین یه زن مطلقه ۲۵ ساله میتونه با هزارتا پسر باشه چرا گیر داده به یه پسر ۱۶ ساله؟؟ احتمالا زنه مشکلی داره یه جور فتیش پسر بچه داره و به هر حال خطرناکه

اول پسرتو تعقیب کن ادرس خونه زنه و پیدا کن یه زمان ک پسرت نبود برو تنها ام نرو خواهری دوستی کسی و با خودت ببر فعلا شوهرت و خبر دار نکن و نبر بزار زنه یه ترسی از باباش داشته باشه تهدیدش کن ک اگ دست از سر پسرت برنداره ابروشو و تو اون منطقه میبری و تو اون کلاسی ک با پسرت میرن ابروشو میبری دیگ نباید بره  بگو به خانوادت خبر میدم  از شوهرت بترسونش ک اگ بفهمه فلان میکنه ......

بعد یه تراپیست پیدا کن برا پسرت تو هرچی ام پسرت و نصیحت کنی و راهنمایی بدتر گارد میگیره باید یه متخصص کمکش کنه 

درمورد رابطه ام ک نگرانی واقعا دیگ درمورد تا الانش کاری نمیشه کرد باید به از الان ببعد فک کنی ک دیگ ادامه دار نشه 

سعی کن اگ مطمئن شدی رابطه ای بوده واسه سلامتی پسرت گارداسیل بزنی

سلام عزیزم اول از همه خداروشکر کن پسرت امده بهت گفته و متوجه شدی ببین کاری الان ب پسرت ندادم اون الا ...

خیییلی ممنونم که لطف کردی و برام پست گذاشتی حرفاتون حق تشکر،،الهی همیشه سلامت باشی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز