2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست
دستت درد نکنه نظرات خوندم تاپیک ذخیره کردم کاش قفلش نمیکردی نظرات بیشتری میخوندم حتمن به پسرم نشون م ...

خب درش میارم از قفل 

ولی ترسیدم ی عده به اصطلاح روشنفکر بیان بگن اشکالی نداره و عشقه و فلان و کار به دعوا بکشه  

اگر صلاح میدونی تا بگم دوستم باز کنه تاپیکو 

یچیزی بگم من واقعا نمیدونم کار درستیه نشون بدی تاپیکو بهش یا نه  فقط هدفم این بود که ببینه نظر بقیه رو راجب همچین زنی

حتما راجبش فکر کنین بلاخره شما بزرگتر از منید بیشتر متوجه هستین ❤️

خب درش میارم از قفل ولی ترسیدم ی عده به اصطلاح روشنفکر بیان بگن اشکالی نداره و عشقه و فلان و کار به ...

ممنون خانمی نه باز نکنید میترسم دعواشه بترکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم میشه

اگه ب اونجا بکشه شکایت میکنم فقط از عکس العمل پسرم خیییلی میترسم نمیدونم‌منظورش چیع تا بهش گیرمیدم برا لیرون رفتن میگه به خاک سیاه مینشونمت😭

ببخشید ولی د،و،د،و،ل پسر شما تو این سن کار می‌کنه که از رابطه حرف زده ؟؟؟😏رابطه رو تو چی دیده ؟علشق ...

من کی گفتم پسرمن در مورد رابطه جنسی حرف زده؟؟ خودم تو سرم اومد که نکنه خدایی نکرده اون زن وادارش کرده باشه به این کار....اتفاقا برای خودمم سوال که ایا پسرم در حدی بزرگ شده که بتونه رابطه جنسی برقرار کنه واقعا نمیتونم چطور بفهمم😭

با زن مطلقه ای که ده سال ازش بزرکنره؟؟

عزیزم وقتی همیشه به حرفش بودید الان نمیتونی آگاهی کنی 

همراهش باش فقط کار بیخ پیدا نکنه... 

یه سیب رو بندازی هوا صدتا چرخ میخوره ...

بعدم خانمها الان با مرد پخته ازدواج نمیکنن چ برسه پسری که ن کار داره نه پول نه شغل نه پرستیژ اجتماعی ...

تو تو قضیه جدی باش... اینطوری زودتر با واقعیت رو ب رو میشه...

بعدم پسر تو این سن قطعا تو فاز رویاهای جنسی هست و ممکنه کار دست خودشو آبروی خونواده بده...

بگو پسرم من فکر نمیکردم تو این سن قصد ازدواج پیدا کنی 

خودم رو برای بالای بیست و پنج سالگی ات آماده کردا بودم 

ازدواج چه از روی علاقه باشه چه از سنتی مراحل داره باید اون مراحل طی بشه تا بشه فهمید موندگار هست یا نه 

اول در جریان گذاشتن خونواده ها ... درسته ایشون مطلقه است اما باید خونواده ها باهم آشنا بشن 

دوم مشاوره شخصیت هست یعنی برید ببینید شخصیت‌هاتون بهم میخوره یا نه و... 

کلا باهاش مخالفت نکن اون مخالفت تو رو غر زدن میبینه نه دلسوزی 

بگو اگر خونواده اون اجازه میدن بدون چهار چوب وارد هر رابطه ای بشه قطعا تو ک از اون ده سال کوچیکتری نمیتونی براش چهارچوب تعیین کنی... و ...

عزیزم وقتی همیشه به حرفش بودید الان نمیتونی آگاهی کنی همراهش باش فقط کار بیخ پیدا نکنه... یه سیب رو ...

الان باهاش حرف زدم خیییییلی پرخاشگر شده میخاست زندگیم بهم بریزه😭پسرم خییییلی بین مردم و فامیل و در همسایه محبوبیت داره خیلی باادب وای خدا چکارش کرده اون خانم 😭میدونی بهم چی گفت میگه میخاد خونه ویلایی ب اسمم کنه 😭

پسرم میگه ۲۳ ابان عاشقش شدم میگه چند بار خونش رفتم دستپختش خوبه میگه ب همسایه ها گفته من پرخاله شم بعد اذر ماه طلاق گرفته یعنی یه ماه قبل طلاقش با پسرم اشنا شده میگه مامان از تو و بابا خیلی میترسه😭😭

من کی گفتم پسرمن در مورد رابطه جنسی حرف زده؟؟ خودم تو سرم اومد که نکنه خدایی نکرده اون زن وادارش کرد ...

خانم خودتو گول نزن 

از دو حالت خارج نیست یا اینکه پسر شما کمبود محبت از طرف مادر داره که اون زن رو گذاشته جای مادر و از محبتش بهرمنده 

یا اینکه پسر شما بلوغ زودرس داشته و شما آگاه نبودی متوجه نشدی و اون زن داره ازش به عنوان ابزار جنسی استفاده می‌کنه 

به اینکه اون زن یه بیمارها شک نکن ولی این ارتباط باید یه معنی داشته باشه  دوستشه؟عشقشه؟جای مادره براش ؟

خانم خودتو گول نزن از دو حالت خارج نیست یا اینکه پسر شما کمبود محبت از طرف مادر داره که اون زن رو گذ ...

من به خودم مطمنم که غرق محبتش کرذم چه خودم چه همسرم نشونه های باوغ زودرس هم ندیدم ازش...

اولا نمیکنه دوما بکنه... بهتره از اینکه پسرت ب کار حرام و گناه بیوفته ...

مسخره میکنی با این حرفت ؟خانم من پسرم الان می‌ره تو هجده سال از روند رشد پسرا تقریبا آگاهم چی داری میگی تو شانزده ساله هنوز حتی تشخیص درست از غلط رو نمیتونه بده 

اصلا عشق براش مفهوم نداره جز میل جنسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز