2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست
دلم میخاد برم راستش از پسرم ترس دارم کاری دست خودش نده همش میگه رو مخ من راه نرید بع خاک سیاه مینشون ...

عزیزم میدونم مادری و دلت میشکنه ولی رها کن بگو حالا که ازدواج کردنت به ما ربطی نداره مام دیگه نیستیم نه خواستگاری نه عروسی نه‌بعد عروسی کلا هرکاری دلت میخاد بکن. واقعا کنار بکشین و کاری به کارش نداشته باشین. با نیشخند فقط بگو پسرم ۴۰ـ۴۱ سالگیش زنش ۵۰ ساله میشه بلاخره تصمیم خودته و مام کاره ای نیستیم هرجور دوسداری گند بزن به زندگیت. 

به خودتون و اونها فرصت تصمیم درست بدیدمطمئن باشید اون دختر یکی دیگه رو پیدا می‌کنه سن شون که بالاتر ...

ممنون که جواب دادین میشه بگین مثلا چه عواقبی میتونه داشته باشه اگه برخلاف میلشون عمل کنم.میدونید بیشترین ترس من چیه و‌چرا انننقد به هم ریختنم‌ازبنکه پسرم کشیده باشه طرف خودش که باهاش رابطه جنسی برقرار کنه الان چند ماهه پسرم بعد طهرا که مدرسه نبست دوش میگیره عطر میزنه و میره تا دیر وقتم‌نمیاد هرچی با زبون خوش میگیم کجا میری فقط بهانه الکی میارع یادمع شب یلدا گفت مامان میخواستم اون خانمی که پدر و‌مادر نداره تنهاست رو‌بیارم خونمون(منظورش همین دخترس اخه باهم‌تاتر کار میکنن من دیدمش یکبار)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونم مادری و دلت میشکنه ولی رها کن بگو حالا که ازدواج کردنت به ما ربطی نداره مام دیگه نیستیم ...

دیشب بهش گفتم یه لحظه تو فکر رفت گفت مامان خیلی پولداره همو دوست داریم وای خدا اگه باهاش ارتباط داشته باشه دیوونه میشم اخه گفتم خونش رفتی معلوم بود که رفته پسرم جدیدا خیلی لاغرشده ولی نون حلال خورده مگه میشه انقد وقیح😔😭

اسی 

@vayu  

این کاربری دوستمه 

خودم چون دیشب خیلی تاپیک زدم، دیگ نمی تونم ببشتر 6 تا بزنم

اینجا برات تاپیک زدم 

اخرین تاپیکش اومدم غیر مستقیم برات نظر خواستم ب اسم خودم 

لطفا کامنت هاشو بخون، اگر صلاح دیدی نشوم بچت بده 

اخرین تاپیکه

اگر کامنتی خوندی ناراحت شدی معذرت میخوام❤️

عزیزم میدونم مادری و دلت میشکنه ولی رها کن بگو حالا که ازدواج کردنت به ما ربطی نداره مام دیگه نیستیم ...

اخه گفت چند ماهه داره باش اشنا میشم میخواستم بیام بهتون معرفیش کنم نمیشه که دست رو دست بزارم هی اینا باهم باشن ازیه طرفم مطمنم هر اقدامی کنم خدا میدونه پسرم چقد عصبانی شه .....

من نظرم با بقیه متفاوته 

به نظرم به پسرتون بگید تا بیست و سه سالگی خیلی راهه...

همین بعد از عید بریم رسمی از دختره خواستگاری کنیم و مشاوره ازدواج برید... مطمئن باش اگر اون خانم بخوادت همین الان هم میخوادت و نه نمیاره که بچه ای و بذار بزرگ بشی ...

بگو اگر الان بهت بگه فعلا زوده و سنت کمه در طول زندگی هم بچه حسابت میکنه 

بگو من از خدام بود ک پسرم داماد بشه اولش شوک شدم و ...

توپ رو بندازید تو زمین دختره و مشاوره 

بگو به اینم فکر کن پس فردا خدایی نکرده جدا بشی و بخوای لا شخص دیگه ای ازدواج کنی برای تو بد میشه ک عجله کردی 

در مورد ازدواج تو با خانمی ۹ سال بزرگتر از خودت چه الان چه بیست و سه سالگی خیلی فرق نمیکنه.

حداقل تحت نظر خونواده ها و به صورت رسمی اقدام میکنیم ببینیم اون اصلا حاضره تو رو به خونوادش نشون بده یو فقط برای وقت گذرونی جوونیت رد تا بیست و سه سالگی میخواد تلف کنه

دیشب بهش گفتم یه لحظه تو فکر رفت گفت مامان خیلی پولداره همو دوست داریم وای خدا اگه باهاش ارتباط داشت ...

متاسفانه خیلیا شوگرمامی و شوگر ددی میزنن . آگاهش کن بگو حالا که انتخابش کردی بخاطره پول یا هرچی ولی سلامتیتون مهمتره  آزمایش ایدز و هپاتیت و اچ پی وی  بدین 

[QUOTE=375780317]فقط موندم خدا لعنتش کنه هدفش از رابطه با یه نوجوون چیه[/Qگرچه ازش متنفرم ولی دلم میخاد از نزدیک ببینمش تف بندازم صورتش ولی میدونی چیه من خیلی از خدا میترسم که دل بنده ش نشکنم حق الناس گردنم نیاد

متاسفانه خیلیا شوگرمامی و شوگر ددی میزنن . آگاهش کن بگو حالا که انتخابش کردی بخاطره پول یا هرچی ولی ...

وای خیلی ترسیدم قلبم داره کنده میشه اسم این بیماری هارو اوردین چطور مطمن شم که رابطه داشتن یا نه،😭😭

اسی @vayu این کاربری دوستمه خودم چون دیشب خیلی تاپیک زدم، دیگ نمی تونم ببشتر 6 تا بزنماینجا برات تا ...

دستت درد نکنه نظرات خوندم تاپیک ذخیره کردم کاش قفلش نمیکردی نظرات بیشتری میخوندم حتمن به پسرم نشون میدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز