2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست
بلاخره پدره باید تو این ماجرا کمکی بکنهاما زمانی ک پسرتون نیست باهاش صحبت کنین و بگو اصلا با پسرتون ...

چرا پاپیچش نشیم اخه قبلش دوش میکیره تیپ میزنه خییلی ب سرووضعش میرسع عطرگرون میخره

داری جدی میگی؟خب چرا یه کاری نمیکنیمدرک درست کن از همون رابطه که میگیفقط نگو برای بچت صبر میکنی که ب ...

اخه دختر خوب همه ی خانوادم میدونن اتفاقا شوهرم میشه پسر عمم

ولی، با گلوی پر از بغض خندیدن سخته:)️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دقیقا احساس پسرتون رو درک میکنم این حس عاشق شدن نیس ی حس چ جوری بگم این ک مرکز توجه جنس مخالف قر ...

بله درست میگین مرکز توجه قرار گرفته چند ماه پیش پسرم برنامه داشت دختره براش یه سبد گل اورد انقد سنش زیاد بود من اصلا شک نکردم که حتی دوست دخترش باشه

چرا پاپیچش نشیم اخه قبلش دوش میکیره تیپ میزنه خییلی ب سرووضعش میرسع عطرگرون میخره

خب بیشتر ازتون دور میشه

از طریق دوست صمیمی پسرتون هم میتونین وارد بشین اگه پسر خوبیه و درکتون‌ میکنه

با مشاوره ۱۴۸۰ هم‌ میتونین تماس بگیرین و راهنمایی بخواین

ولی اول از همه همسرتون و در جریان بزارین تا منطقی با پسرتون صحبت کنه

بله درست میگین مرکز توجه قرار گرفته چند ماه پیش پسرم برنامه داشت دختره براش یه سبد گل اورد انقد سنش ...

راستش چون هم سن پسرتون هستم بهتر درک میکنم 

چند ماه پیش قبل از زایمانم پسر عموی شوهرم بهم پیشنهاد رابطه داد راستش قبل از این ک همچین درخواستی کنه ب عنوان ی دوست یا برادر خیلی دوسش داشتم چون بهم توجه میکرد کاری ک شوهرم نمیکنه

اخه دختر خوب همه ی خانوادم میدونن اتفاقا شوهرم میشه پسر عمم

خب حتما خودت این موضوع رو عادی جلوه دادی که اوناهم کاری نمیکنن البته من از ۱۰۰ درصد ماجرا خبر ندارم

اما فکر نمیکنم هیچ پدرومادری از رنج کشیدن بچه‌اش ناراحت نشه و اقدامی نکنه

خب حتما خودت این موضوع رو عادی جلوه دادی که اوناهم کاری نمیکنن البته من از ۱۰۰ درصد ماجرا خبر ندارما ...

اگه حوصله داری کل ماجرا رو برات تعریف کنم

خانما راستش میدونید بیشتر از چی نگرانم ازینکه پسرم بره خونه خانمه چون‌تنها زندگی میکنه‌و‌اتفاقات ناج ...

به شوهرت باید بگی

و معلوم نیست تا حالا نرفته باشه 

ولی هرچی خشونت به کار ببرید و اون زن محبت کنه 

شما بازنده هستید

۴۶سالمه دوتا بچه دخترم ازدواج کرده پسرم ۱۶سالشه از هر نظر نخبه ست همه شهر تقریبا میشناسنش خانواده فر ...

سلام

بلوغ زودرس رسیده و تو این جامعه ای که هزاران زن با ده ها قلم ارایش میان بیرون طبیعیه

ولی اینجا مشکلتون حل نمیشه

باید برید پیش مشاور حتما و بعد اگه نیازی بود خودشم ببرید

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

ممنون ینی اصلا نرم بااون خانم حرف بزنم؟منم ازهمین میترسم اکه برم پسرم و بندازه ب جونم

من ب این دارم فکر میکنم که اگر برید اون زن و ببینید خواناخواه خشمگین هستین و اون زن می تونه کلی دروغ سر هم کنه و پسرتونو عصبی و از شما دور کنه 

الان پسرتون ازش حرف شنوی داره 

واسه همینه میگم اول سعی کنین دوستانه وارد شید و با پسرتون حرف بزنید چشماشو باز کنه 

تا دعوا نشه 

اگر دعوا بشه، اوضا از دست شما کامل خارج میشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز