2777
2789
عنوان

پسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6566 بازدید | 212 پست
خانم چرا این قدر دودلین شما ،،برو خونه دختره رو پیدا کن حتما خانواده ای داره این خانم،،، برید پیش پد ...

چرا متوجه نیستین اگ بره 

دختره مظلوم بازی درمیاره 

پسر ممکنه بلایی سر خودش بیارا چون یهویی احساس کنه دختره رو از دست داده

الان ی موجود خوب ساخته ازش تو ذهنش

باید دوستانه کمکش کنن که با روی واقعیه اون دختر آشنا شه

تو مرحله های بعد میتونن با ی شماره دیگ دختره رو امتحان کنن وقتی پا داد، ا

از چشم پسر میوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم کم کم ب همسرتون بگید،پسرتون دایی یا عمویی نداره ک باهاش صمیمی باشه،اگر صلاح میدونید از اونام ک ...

راستش میترسم به شوهرم بگم خدایی نکرده سکته کنه از بس با ابرو بخدا

مشکل من شوهرم کل سنم ۱۶ ساله با ی بچه ی ۵ماهه اما ب اندازه ی صد سال پیرم شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگ تره

ده سال که زیاد نیست یغنی مشکلت فقط فاصله سنی تون؟

ده سال که زیاد نیست یغنی مشکلت فقط فاصله سنی تون؟

اگه فقط فاصله ی سنی بود ک سجده ی شکر ب جا میاوردم کتک و فحش و شکنجه هاش سرویسم کرده رابطه هاش جلوی چشمم با اون زن

ولی، با گلوی پر از بغض خندیدن سخته:)️

راستش میترسم به شوهرم بگم خدایی نکرده سکته کنه از بس با ابرو بخدا

بلاخره پدره باید تو این ماجرا کمکی بکنه

اما زمانی ک پسرتون نیست باهاش صحبت کنین و بگو اصلا با پسرتون دادوبیداد نکنه و از در دوستی وارد بشین

من حرف اون کاربر عزیز ک گفتن اول باهاش صمیمی بشین تا تمام حرفاش درباره اون زن و بباد بهتون بگه قبول دارم

و اینکه اصلا با اون زن مقابله نکنین در خونشون نرین اینجوی از چشم پسرتون میفتین و اون بیشتر بهش پناه میبره

از مشکلات بهداشتی و ج. ن . س. ی هم حتما باهاش حرف بزنین حالا یا شما بگین یا پدرش الان موضوع جدی تر از اینه که بگین روم نمیشه

وقتی میخواد از خونه بره بیرون پاپیچش نشین 

بخدا نیمخوام تو دلتو خالی کنمولی اصلا خشن رفتار نکن یا کاری نکن که به نفع اون زن باشه اون زن ی ادم م ...

ممنون ینی اصلا نرم بااون خانم حرف بزنم؟

منم ازهمین میترسم اکه برم پسرم و بندازه ب جونم

ممنون عزیزم الهی خیر ببینی من الان خیلی تنهام خیلی حال روحیم خراب واقعا اگه اینجا نبود امشب باکی حرف ...

واقعا سخته 

پسر ۱۶ساله بگه زن می‌خوام حتی یه دختر رو بگه 

وای به حال وضع شما  زن زرنگیه 

هدفش پول شما آبروی شما 

و گردنه پسر۱۶ساله که چیزی نداره برای بدست آوردن 

اون که واقعا عاشق پسر شما نشده

اگه فقط فاصله ی سنی بود ک سجده ی شکر ب جا میاوردم کتک و فحش و شکنجه هاش سرویسم کرده رابطه هاش جلوی چ ...

داری جدی میگی؟

خب چرا یه کاری نمیکنی

مدرک درست کن از همون رابطه که میگی

فقط نگو برای بچت صبر میکنی که باور نمیکنم چون اون بچه داره جایی بززگ‌میشه که اصلا محیط خوبی نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز