2777
2789
عنوان

زندگیای خوب !!!!!!!!!🤔🤔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 98 پست

میدونی

این ترفند بیشتر در مقابل آقایون جواب میده 

ک حس اقتدارشون حفظ شه و فکر کنن ک حرف ، حرفه اونهاست ... 

و اینکه وقتی ب آقایون قدرت میدی

و بعد با آرامش ، آدم نظرشو بگه ، 

دیگه اصراری روی حرفه خودشون ندارن و کوتاه میان...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری ک این پیش بره میشه یادش میوفتم حالمو بهم میزنه فقط خودمو حیف کردم به خدا افتادم گیر این عطیق ...

بابا همه ي مردا عتيقه هستن

فقط بايد صبر و حوصله داشته باشي تا رگ خوابشونو پيدا كني ديگه راحت ميشي

دنيا دو روزه   
میدونی این ترفند بیشتر در مقابل آقایون جواب میده  ک حس اقتدارشون حفظ شه و فکر کنن ک حرف ، حرف ...

اره اینو قبول دارم ولی شوهر من خیلی بی فکره همش میوفته تو چاه ولی از روهم نمیره باید همش از اینو اون سرکوفت بشنوهبشنوه

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
اره اینو قبول دارم ولی شوهر من خیلی بی فکره همش میوفته تو چاه ولی از روهم نمیره باید همش از اینو اون ...

اخه سنش كمه

بي تجربست

اونم گناه داره

تو سعي كن هميشه حمايتش كني

دنيا دو روزه   
بابا همه ي مردا عتيقه هستن فقط بايد صبر و حوصله داشته باشي تا رگ خوابشونو پيدا كني ديگه راحت م ...

خدا کنه ادم شه 

کاش حداقل بیخیال بودم حرص نمیخوردم منم یکم جوشیم داغون کردم خودمو

اره اینو قبول دارم ولی شوهر من خیلی بی فکره همش میوفته تو چاه ولی از روهم نمیره باید همش از اینو اون ...

میتونم سن شما و همسرتونو بدونم؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اخه سنش كمه بي تجربست اونم گناه داره تو سعي كن هميشه حمايتش كني

انقد حمایتش کردم با اون اخلاقای گندش تحملش کردم و پیش اینو اون بالا بردمش ک وقیح شده 

جونيتو خراب نكن هر كسي يه مشكلي داره هيچ كس صد در صد نيست كه

اخه فک کن هم بد دله از اینطرف خودش ول می چرخه . بددهنی میکنه بیشتر وقتا پاش بیوفته میزنه اصلا راضی نیستم به خدا ولی گیر کردم دیگ نمیتونم در بیام از این منجلاب

من ۲۱ همسرم ۲۳

ببین 

بذار یه چیزی رو راحت بهتون بگم

ایشون سنشون کمه

تجربشون کمه

طول میکشه ک سرد و گرم روزگار و بچشن و قلق زندگی دستشون بیاد

این طبیعیه

سخته ها

ولی همه ، بلااستثنا،اوله ازدواجشون ازین دست مشکلات دارن

شما خودتونم سنتون کمه 

باید یه خورده صبور و با حوصله باشید

با دلسرد شدن و نفرت هم ، دلسوزانه بگم بهتون

راهی پیش نمی برید...

پیشنهادم اینه ک حتما با مشاور آگاه مشورت کنید

ببین  بذار یه چیزی رو راحت بهتون بگم ایشون سنشون کمه تجربشون کمه طول میکشه ک سرد و گرم روزگ ...

من خیلی سنم شاید کم باشه ولی مطلبای روانشناسی خیلی میخونم خودمم با همه صحبت میکنم و راهکار میدم ولی شوهرم هیچ جوره ادم نمیشه یکی دو روز خوبه باز میره سر خونه اولش 

نمیدونم شاید به گذر زمان بهتر شد ولی الان ک ۲ ساله نامزدیم و عروسی کردیم هیچ فرقی نکرده 

دوست نداره؟

چرا دوسم داره وقتی خوب میشه همش از سرو کولم بالا میره قربون صدقم میره و هرچی بخوام میگیره ولی خب چه فایده با کاراش همه چیو بهم میزنه