2777
2789
عنوان

زندگیای خوب !!!!!!!!!🤔🤔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 98 پست
تاوقتی بخوایی هرچی میگی گوش کنه وبخوایی تغیرش بدی زندگیت حوب نمیشه. توباید همسرتوباتمام اخلاقای بدو ...

امضات👌👌👌

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
تاوقتی بخوایی هرچی میگی گوش کنه وبخوایی تغیرش بدی زندگیت حوب نمیشه. توباید همسرتوباتمام اخلاقای بدو ...

اخه وقتی زندگیم گرم نیست چجوری محبت کنم بهش خانومی هر روز منو تنها میزاره تو خونه میره ول می چرخه اخه مگ میشه اینجوری 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هميشه تو گوشش بخون كه چقدر دوسش داري و ميخواي زندگيتون بهتر بشه بهش بگو من ميدونم تو ذاتت خيلي خوبه ...

باور میکنی هزار بار بهش گفتم مث  ادمایی ک دعا شدن ی گوش در اون یکی دروازه

شايدم چون بچه ندارين اينطوري شده مرد وقتي بچه دار ميشه سر براهتر ميشه و بيشتر احساس مسعوليت ميكنه

شوهر من وقتی فاز نفهمیش میگیره دیگ خدارو هم فراموش میکنه وقتی واسه من احساس مسئولیت نمیکنه بچه بیارم بدبخت  میشم بعد من ۵ ماهه عروسی کردم تا ادم نشه بچه نمیارم 

نكنه واقعا براش دعا نوشتن؟ من به دعا اعتقاد دارم

جدی میگی ؟

اخه من هر شب قران میخونم باید باطل بشه ک 

پیش دعا نویس هم نمیرم گناه داره 

شوهر من وقتی فاز نفهمیش میگیره دیگ خدارو هم فراموش میکنه وقتی واسه من احساس مسئولیت نمیکنه بچه بیارم ...

البته تازه ازدواج كردين

من فكر كردم نوشتي ٥ سال

كم كم وب ميشه

هنوز تو حال و هواي مجرديه

بهش گفتي حوصلت سر ميره با هم برين بيرون؟

تورو گردش نميبره؟

دنيا دو روزه   
البته تازه ازدواج كردين من فكر كردم نوشتي ٥ سال كم كم وب ميشه هنوز تو حال و هواي مجرديه بهش گفتي ...

چرا بیرون میریم نکه نریم ولی به ول گشتن عادت کرده اصلا نمیتونه ی دقیقه بشینه خونه 

جدی میگی ؟ اخه من هر شب قران میخونم باید باطل بشه ک  پیش دعا نویس هم نمیرم گناه داره

با خوندن قران كه باطل نميشه

خونوادش اهل دعا اينا هستن؟

من اصلا از دعا نويس ميترسم

دنيا دو روزه   
با خوندن قران كه باطل نميشه خونوادش اهل دعا اينا هستن؟ من اصلا از دعا نويس ميترسم

نمیدونم من که تا حالا چیزی ندیدم ازشون